Project omschrijving

Wijnbar Salute

Wie is er nou niet dol op wijn? Bij deze foodtruck weten ze wel raad met dit heerlijke goedje. De truck serveert namelijk de heerlijkste soorten wijn en bubbels en ook nog eens biologisch! En dit alles vanuit een oude Belgische ambulancewagen, die veel gebruikt werd in het leger. Een echte eyecatcher dus, mét inhoud! Niet al te veel kennis over wijn? Geen zorgen, Wijnbar Salute heeft ook een fantastische sommelier-consei tot haar beschikking, die jou en je gasten graag alles vertelt over wijn. Dus schenk maar vol dat glas en laat je onderdompelen in de wondere wereld van wijn! Benieuwd naar wat deze wijnbar voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

wijnbar salute rode wijnWat kan je verwachten van Wijnbar Salute

Met deze wijnbar krijg je gegarandeerd meer dan dat je in eerste instantie mogelijk acht. Heb je een feestje, bruiloft of event? Je kan áltijd bij Wijnbar Salute terecht. Welke wijn, druif of smaak je ook wilt, Wijnbar Salute kan het voor je regelen.
Ook als je graag aankleding wilt als parasols, receptietafels, etc. is dit mogelijk. Daarnaast wordt alle afwas door de foodtruck zelf gedaan en zo zorgen ze ervoor dat de glazen perfect zijn om de wijn te drinken. De wijn zelf is overigens ook precies op de temperatuur zoals die bij de desbetreffende wijn hoort. Al met al wordt er zo gezorgd voor een perfecte moment van genieten. Daar proosten we op!

wijnbar saluteDe wijnbar Salute

De wijnbar zelf is een Ford Köln uit 1955. Die werd vroeger gebruikt als legerambulance. Hij is nu omgebouwd tot een pittoreske wijnbar waar je van alles mee kan. Door de enorme ruimte is de capaciteit van deze wijnbar ook groot. Daarnaast heeft Wijnbar Salute een herkenbaar en sfeervol rood uiterlijk gecombineerd met zwarte details.

Gerechten:

  • Variatie aan wijnen en bubbels!

VOLG Go Celebrate