Project omschrijving

Waffletruck

De Waffletruck is een mooie foodtruck uit België die het beste van de Belgische wafels te bieden heeft. Zowel de klassieke Belgische wafels als wafels op een stokje bieden komen hier vanaf de warme bakplaat. Wil je jouw gasten graag verrassen met een zoet dessert of tussendoortje? Dan is de Waffletruck ideaal voor jouw event! Met deze heerlijke wafels maak je iedereen blij. Geef je binnenkort een feest en ben je benieuwd geworden wat de Waffletruck jouw event kan bieden? We denken graag met je mee!

WaffletruckWaffletruck: ervaren wafelbakkers uit België

De heren achter deze foodtruck hebben ruime ervaring met de wafels. Zo hebben zij in Brugge twee mooie raamverkopen waarmee zij vele toeristen kennis laten maken met deze authentieke Belgische zoete hap. De focus gaat in alle concepten nooit verloren. Gewoon lekkere wafels maken is namelijk wat zij als de beste kunnen.

WaffletruckKeuze uit diverse sauzen en toppings

De Waffletruck biedt verschillende soorten sauzen aan met daarbij nog heerlijke toppings. Op die manier kun je de wafel opmaken op de manier waarop jij het ’t lekkerst vindt. Loopt bij jou het water al in de mond als je aan de warme wafel met heerlijke chocoladesaus en een fijne topping denkt? Dan biedt de Waffletruck de ideale uitkomst. Zowel voor groot als klein biedt deze foodtruck een fijne traktatie. Daarnaast is het ook nog eens een genot voor het oog, want ze zien er eigenlijk te lekker uit om op te eten.

Foodtruck menu

Bij Waffletruck kun je kiezen uit een traditionele wafel of een wafel op een stokje. Daarnaast kun je kiezen uit een enorme hoeveelheid sauzen en toppings. Onderstaand bieden we een overzicht:

Chocoladesoorten

Cappuccino chocolate, Strawberry chocolate, Caramel chocolate, White chocolate, Milk chocolate, Dark chocolate

Toppings:

Mint sugar, Lemon sugar, Rasberry sugar, Strawberry sugar, Cinnamon sugar, Hazelnut, Pistachio, Peanut, Almonds, Coconut, Dark crisp pearls, Milk crisp pearls, White crisp pearls, Strawberry crisp pearls, Caramel crisp pearls, Mixed crisp pearls, Strawberry crisp pearls, Speculoos, Chocolate shavings, Smarties, Marshmellows, Sprinkels,Popping candy, 24K Gold, Season tipping

VOLG FOODCONVOY