Project omschrijving

Hop-ola

Bier en chocolade, twee dingen die je in de eerste instantie misschien niet zo snel zou combineren. Toch kan dit ontzettend lekker zijn! Bij Hop-ola hebben ze diverse recepten ontwikkeld waarin chocolade wordt gebruikt als een van de ingrediënten. Bij elk hapje of maaltijd hebben ze een passend biertje gevonden. Een ware smaaksensatie!

Hop-ola: een bijzondere combinatie van alles wat lekker is

Wie droomt er nou niet van? De twee meest begeerde lekkernijen naast elkaar! Dit is de perfecte foodtruck voor iemand die op zoek is naar iets origineels en iets anders dan patat en hamburgers. Deze foodtruck is regelmatig te vinden op bedrijfsfeesten, trouwfeesten, vrijgezellenfeesten en communies. Het proeven van de gerechtjes en biertjes is een avontuur, maar vooral ook heel erg gezellig.

Hop-olaBiedt verschillende formules aan

De gerechten en biertjes van Hop-ola kunnen op verschillende manieren aangeboden worden. Ten eerste kun je kiezen voor food & beersharing. De tafel wordt dan volgezet met hapjes met een grote fles bijpassende speciaalbier. Ook kun je kiezen voor foodpairings. In dit geval maakt de chef een paar kleine hapjes met bijpassende biertjes voor je klaar.

Duurzaam en biologisch

Hop-ola probeert zoveel mogelijk met biologische en lokale leveranciers te werken. Ook wordt al alles opgediend in biologisch afbreekbare verpakkingen. Zo houden we met onze feestjes toch nog een beetje rekening met onze aarde.

Menu

Begin je al honger te krijgen? Bekijk hieronder het volledige menu van Hop-ola. Chocolicious!

Hapjes & voorgerechten

Hoofdgerechten

  • Geitelaatje: Geitenkaasje met witte chocolade, in een jasje van seranoham met rucola.
  • Mini wrap: Vegetarische wrap met geitenlade (geitenkaas en witte chocolade) en rucola.
  • Gevulde paprika: Paprikaatjes gevuld met zongedroogde tomaatjes, mozzarella, cacao nibs en pijnboompitten.
  • Smeuïg gevulde ciabatta: Ciabatta met vulling van geitenkaas, mozzarella, feta, witte chocolade en spinazie.
  • Chili choco sin carne: Vegetarische chili sin carne met hint bittere chocolade, met nacho’s, zure room en kaas.
  • Witloofsoep met geuze Cantillon: Romige soep van witloof en geuze.
  • Soepolade: Pikante Aziatische soep met witte chocolade.
  • Chili choco carne: Chili con carne met hint bittere chocolade, met nacho’s, zure room en kaas.
  • Chickodenbach: Indische curry met kip, Rodenbach, rijst en chocolade naan brood.
  • Champipotje: Vegetarische stoverij van bospaddenstoelen, pompoen en Pannepot, rijst met nootjes & cacao nibs.
  • Lamspotje: Stoverij van lam, bospaddenstoelen, pompoen en Pannepot, met rijst met nootjes en cacao nibs.
  • Zalmini: Panini met zalm, ricotta, tomaat en witte chocolade.
  • Geitelatoodje: Broodje met geitelade (geitenkaas en witte chocolade), ruccola en serranoham.

Desserts

Bieren

  • Bierny: Brownie met Westmalle Dubbel.
  • Bieramolade: Tiramisu van witte chocolade, Rochefort 8 en aardbeien.
  • Choekjestaart: Koekjestaart met chocolade en Dolle Brouwers export stout.
  • Pannebes: Pannekoek van havermout, rode bessen en een chocolade-kaaspasta.
  • Chocado: Pittig dessert op basis van avocado en cacao met snuifje chili.
  • Dadolaatjes: Gevulde dadels met roomkaas in een jasje van chocolade.
  • Sabayon: Sabayon van Liefmans Cuvée Brut.
    • Bockor pils
    • Westmalle Dubbel
    • Guldenberg (De Ranke)
    • Embrasse (De Dochter van de Korenaar)
    • Super Noah (Brouwers Verzet)
    • Saison d’Erpe-Mere (De Glazen Toren)
    • Pannepot (De Struise Brouwer)
    • Chouffe Houblon (Brasserie d’Achouffe)
    • Ichtegems oudbruin (Strubbe)
    • Geuze Oud Beersel (Oud Beersel)
    • Liefmans Kriek Brut (Liefmans)
    • Ardenne Stout (Brasserie Bastogne)

VOLG Go Celebrate