Project omschrijving

Theetantes

Ook zo dol op gezelligheid? Dan komen de Theetantes naar je toe! Met hun roze caravan zijn ze te vinden op tal van partijtjes. Ze organiseren alles van picknick in het bos tot high tea in een oude fabriek. Uit de truttige caravan met haar vele bloemetjes en prullaria, serveren ze koffie, thee en verschillende soorten taartjes. De Theetantes nemen je graag alle zorgen uit handen en kunnen zelfs de uitnodigingen voor je versturen. Zo kan de voorpret voor het feestje al vroeg beginnen!

Boek deze foodtruck

Theetantes serveren zoetigheden en snoeperijtjes

Trakteer jij je medewerkers straks op een kop koffie en een stuk taart? Dan staan de Theetantes met de caravan bij jullie op de stoep. Ze voorzien iedereen van zoetigheden en wat thee, of organiseren een hele middag high tea. Natuurlijk kunnen de Theetantes je ook lekker verwennen op een opening, beurs, of ander feestje. Denk aan een leuke attentie bij binnenkomst, een schattig doosje lekkers als bedankje, of een volledig verzorgd snoepbuffet. Het kan allemaal als je het de Theetantes op tijd laat weten.

theetantes

Pimp my Theemuts partijtje

Als je dacht dat de Theetantes verder niets deden, dan heb je het mis! Van kerstmarkt tot koningsdag en van familieweekend tot food festival. Ze zijn overal wel eens geweest. Iedere keer zorgen ze ook weer voor leuke verrassingen. Zo maak je voor 15,- je theemuts een stukje mooier. Of leuk je eigen lichaam op met een chocoladetatoeage (inclusief spikkels!) voor slechts 1,50.

Boek deze foodtruck

Menu

Dranken:
– koffie
– cappuccino
– (munt)thee

Zoet:
– cupcakes
– brownie met walnoot
– dadelkoek met kokos
– witte chocolade cheesecake
– carrot cake
– red velvet fudge cake

Snoeperijtje:
brownie, cupcake, macaron, dadelkoek en een taartje naar keuze
Voor een euro extra geserveerd met thee voor de leuten onder ons

Capaciteit:
Uit de roze caravan kunnen per evenement rond de 1000 personen worden geserveerd

Beschikbaarheid:
Alleen bij storm blijven ze binnen staan. Maar bij alle overige weersomstandigheden  in Nederland, rijdt deze roze verschijning gezellig jullie kant op.

VOLG Go Celebrate