Project omschrijving

Theateretappe

Vier multifunctionele wagens die zijn in te zetten voor diverse culturele evenementen. Zo heeft de Theateretappe bij het vieren van 400 jaar stadhuis in Gennep welgeteld 24 voorstellingen verzorgd voor 800 scholieren. Eén groot theaterfeest dus! De theaterwagens kunnen worden verhuurd met of zonder programmering Dat wil zeggen je zelf kan kiezen of je wil genieten van unieke voorstellingen van de ervaren Theateretappe, of deze zelf in elkaar knutselt. Zo probeert de Theateretappe ook kleinere producties altijd en overal een volwaardige plek te geven. Het publiek neemt in de theaterwagen plaats en kan door de verduisterde en geïsoleerde wanden ongestoord genieten van een voorstelling of filmprogramma.

Boek deze foodtruck

Theateretappe verzorgt professionele voorstellingen

Daphne Gakes, Master in Theaterstudies en winnaar van de Publieksprijs tijdens het Café Theater Festival (CTF), speelt een voorstelling over gekke mensen. Een vrouw gaat uit eten met haar vriendin, maar dit gaat niet zoals gepland… Als dit je echter niet intrigeert, ben je misschien benieuwd naar de voorstelling van Jut en Julia?

theateretappe

Theateretappe tourt door heel Nederland

Waar was de Theateretappe de laatste tijd? Misschien dat je ze niet hebt herkend. Samen met Theatergroep Bint stonden ze namelijk beter bekend als De Mobiele Vier Brigade. Ze namen het publiek mee op een persoonlijke zoektocht naar wat er nou eigen te vieren valt. Een ‘Feest van het Leven’ klinkt namelijk wel als iets bijzonders. Met ruimte voor nieuwsgierigheid en het stellen van onverwachte vragen zorgden ze voor een unieke ervaring. Maar dit is slechts één voorbeeld van hoe de Theateretappe kan worden ingezet.

Menu

Diensten:

Een theater op wielen waarin zelfs een bedrijfsquiz een smakelijke voorstelling wordt. Door de intimiteit van de wagen wordt elke voorstelling een ware belevenis.

Capaciteit:
Er passen per voorstelling 30 personen op de tribune.

Beschikbaarheid:

De theaterwagen kan wel tegen een stootje en zal ook bij mindere weersomstandigheden de wagen weten te parkeren.

VOLG Go Celebrate