Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

The Mocktailclub – Mocktail Foodtruck

The mocktailclub wil originele non alcoholische alternatieven aanbieden voor de klassieke aperitieven. Ben jij vanavond bob? Heb je geen zin in het zoveelste glaasje cava? Ik heb voor jou het ideale alcoholvrije alternatief. Bovendien zijn mocktails ook heel wat vriendelijker voor je lijn dan een gewone frisdrank. Ik ga telkens met seizoensgebonden producten aan de slag om een gepaste mocktail voor jou te serveren. In het bereidingsproces werk ik enkel met ongeraffineerde suikers en verse vruchten voor een kwaliteitsvolle mocktail. Ben je benieuwd geworden naar wat ik met mijn drank foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

Menu

  • Grapefruit & rosemary mocktail
  • Avocado & matcha mocktail
  • Tournée minérale mocktail
  • Yasmine iced tea
Boek Deze Food Truck

Verse Mocktails

Mocktailclub

De verse mocktails van The mocktailclub worden geserveerd vanaf 30 liter wat gelijk is aan 120 cocktails. Naast dat ze alcoholvrij en ontzetten lekker zijn, is het oog nog eens een genot voor het oog. Omdat ze in leuke tapvaatjes worden gepresenteerd is deze foodtruck absoluut een genot voor het oog. Fris, zoet, of een tikkeltje zuur, bij The mocktailclub is het allemaal mogelijk! Heb je een speciale gelegenheid en wil je alleen maar roze of groene drankjes? Geen probleem, zij regelen het voor je. Altijd vol verassing, cheers!

Het begin van The Mocktailclub

Marie is het gezicht achter deze foodtruck. Haar gemis aan een écht goed alternatief voor een cocktail had ze nog niet gevonden. Vaak bij festivals en andere feestjes en gelegenheden was het aanbod hiervan gering. Daar wilde ze wat aan veranderen en dat deed ze met succes. Gezonde, kleurrijke én lekkere mocktails zijn hier het fijne gevolg van. Deze Mocktailbar is een echte aanrader voor iedereen. Heet je bob of ben je bob, iedereen is welkom om een goede mocktail te drinken!

Mocktails Foodtruck
Boek Deze Food Truck