Project omschrijving

‘T Kombuis

Specialiteit van ‘T Kombuis zijn warme broodjes met porc d’olive of kalkoen steak. Dit zijn dan ook twee speciale broodjes die je niet zomaar ergens tegenkomt. Naast deze unieke lekkernij is het ook mogelijk om op aanvraag andere broodjes en hapjes aan te bieden. Daarnaast zijn er ook verschillende dranken mogelijk waardoor deze foodtruck multi-inzetbaar is. Benieuwd geworden hoe deze foodtruck jouw event kan verrijken? We denken graag met je mee!

'T Kombuis’t Kombuis z’n specialiteit

‘T Kombuis biedt twee heerlijke broodjes: porc d’olive en het broodje kalkoen steak. Deze twee worden aangeboden op een zelfgebakken broodje, met een heerlijke zelfgemaakte saus. Zo wordt de porc d’olive gecombineerd met een zachte mosterd en de kalkoen steak met een rijke saus op basis van tomaat. Verder worden beide broodjes afgewerkt met gemende sla en gedroogde ajuin.

'T KombuisWaarom Go Celebrate?

Bij Go Celebrate snappen we dat je nog honderd-en-een-dingen te doen hebt die jouw aandacht vragen. Wij nemen je graag deze zorg uit handen. Nadat je een vrijblijvende aanvraag hebt gedaan, bellen we je zo snel mogelijk even op om jouw wensen te bespreken. Vanaf daar gaan wij voor jou rennen. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan snel een offerte aan!

Menu

  • Porc D’olive: Staat bekend om zijn zeer sappig en mals vlees. Dit ligt tussen een vers afgebakken krokant warm broodje met een zelf gemaakte zeer zachte mosterdsaus die samen gaat met gemengde sla en gedroogde ajuin.
  • Kalkoen steak: Het kalkoenvlees is op zeer lage temp gegaard waardoor de smaken, sappen en malsheid behouden wordt. Ook dit ligt tussen een vers afgebakken krokant warm broodje met een zelf gemaakte saus op basis van ketchup samen gegaan met gemengde sla en gedroogde ajuin.

VOLG Go Celebrate