Project omschrijving

Williewürst

Ben je op zoek naar een food truck met lekkere vleesgerechten? Dan zijn de worsten van Williewürst misschien wel een goede keuze voor jou! De mensen van Williewürst zijn gespecialiseerd in echte authentieke Duitse worsten. Bijvoorbeeld de klassieke Bratwurst, Currywurst en typische ‘Krakauers’. Dit zijn typische ‘streetfood’ gerechten uit Duitsland en perfect voor een winters evenement of een Oktoberfest thema party. Wij zeggen: een winter bbq!

De Williewürst worst

Zoals we onze Duitse buren kennen, zijn de ook worsten van Williewürst. Er zit geen poespas omheen, het is gewoon een eerlijke, goede Duitse worst. De overheerlijke curryworst wordt vanuit de food truck natuurlijk geserveerd met de gelijknamige saus. Daarnaast is de klassieke braadworst een echte favoriet op feestjes. Een vorkje erbij en smullen maar. Net zoals het eten, heeft ook de food truck een Duits tintje. dat komt door de wit en bruine kleuren van een klassieke Duitse woning. Zie je hem al staan in de weilanden?

Willie van de worst

De producten van Williewürst worden in Duitsland door een echte gespecialiseerde slager (Willie 🙂 ) gemaakt. Daarom hebben de worsten de echte, originele smaak zoals een Bratwurst hoort te smaken! Deze foodtruck heeft al enkele succesvolle evenementen gedraaid met vele enthousiaste reacties. Om die reden kan je ze professionals noemen, ze weten wat ze doen.

Over Williewürst

Dit is waarom Willie en jij een goede matcht zijn.

Gerechten:

  • Ten eerste om de heerlijke Currywurst, Bratwurst en Krakauers. Echte klassieke worsten vanuit Duitsland.

Capaciteit:

  • Ten tweede, omdat vanuit deze foodtruck ongeveer 125 a 150 personen per uur kunnen worden bediend. Een goede productie dus!

Weerbestendigheid:

  • Als laatste, omdat deze foodtruck prima bestand is tegen elk weertype. Bij storm, sneeuw of zonneschijn komen ze gewoon bij je voorrijden. Daardoor heb je geen last van last minute afzeggingen.

Locatie:

Deze foodtruck komt met veel plezier naar je toe in een straal van 50 km rondom Leidschendam

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/willie-wurst-foodtruck-bezoekers.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/willie-wurst-foodtruck-personeel.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/willie-wurst-worstjes.jpg”]

[/slideshow]

VOLG Go Celebrate