Project omschrijving

Magneet Streetfood Foodtruck

Haal met de Magneet foodtruck de gezelligheid naar jouw evenement! Twee vriendinnen maken hier de lekkerste nacho’s en wraps, maar kunnen het menu verder aanpassen op basis van jouw wensen. Alles is dus mogelijk vanuit deze originele omgebouwde kampeerwagen!

MagneetMagneet foodtruck: van fiets tot foodtruck

Zo’n honderd jaar geleden bracht de opa Visser zijn waren aan de man vanuit een bepakte fiets. Een eeuw later herintroduceerde zijn kleindochter Sjacoline deze bedrijfsnaam. Samen met haar vriendin Manuela startte zij een foodtruck onder de noemer ‘Magneet’.

Het begon allemaal met een ijskar bij een recreatieplas in de buurt. Al snel werd er een teardrop caravan omgebouwd tot de mobiele keuken waarmee beide dames de catering verzorgen op diverse feesten en partijen.

MagneetAllerlei soorten lekkernijen uit een open keuken

Ondanks dat er een aantal gerechten zijn die gewoon goed lopen, willen de chefs van de Magneet foodtruck zich niet al te veel vasthouden aan een vast menu. De Nacho’s en Wraps zijn een hit op festivals, maar voor prive partijen wordt er ook met regelmaat uitgebreid gekookt.

Menu

De Magneet foodtruck heeft scala aan gerechten dat met regelmaat wordt geserveerd op verschillende typen feestjes. Overigens is maatwerk ook heel goed mogelijk bij deze foodtruck. Heb jij een bepaald gerecht in je hoofd? Laat het ons weten!  Hotdogs, koffie, tosti’s, kipsaté, salades… Noem het maar. Als je deze foodtruck wilt huren, dan is er een hele hoop mogelijk.

Wraps

  • Vegawrap met o.a. feta, (zongedroogde) tomaat en mango.
  • Zalmwrap – belegd met  gerookte zalm, sla, kruidenkaas en dille.
  • Magneetwrap – met kip, haricotverts, zoete  aardappel en tomaat.
  • Pizzawrap – warme wrap van de bakplaat gevuld met o.a. salami, tomatensaus, jalapeno, oregano, paprika, kaas, uien.

Nacho’s

Nacho’s uit de oven met kaas, vers bereide guacamole en tomatensalsa, frisse zure room en chilisaus.

Tomatensoep

Romige tomatensoep gemaakt van verse tomaten en geserveerd met een stuk brood.

Pizza van de bakplaat

VOLG Go Celebrate