Project omschrijving

Soep met een Vork

Soep met een Vork is een divers catering bedrijf met alles van soep tot fikse barbecue. Daarnaast bieden ze ook uitgebreide buffetten aan en een variatie aan borrelhapjes erbovenop. Ben je geïnteresseerd in een huiskamerrestaurant op locatie, of bijzondere catering concepten voor je bedrijfsevenement? Lees gauw verder!

Boek deze cateraar

Soep met een Vork verrast je

Soep met een Vork buffet cateringPetra Maas leerde zichzelf koken in de ranzige keuken van haar studentenhuis. Ze ontdekte dat er schimmels bestonden in alle kleuren van de regenboog. Maar ze zwoer deze voorgoed uit haar kookterrein te bannen. Daarnaast was ze voor enige tijd vegetarisch. Hierdoor leerde ze onder andere om creatief met ingrediënten om te gaan.

Verder is ze onder de indruk is van de maanlanding en relativiteitstheorie Maar stiekem vindt ze bier, kaas en brood toch wel de meest geniale uitvindingen van de mensheid. Dat wil niet zeggen dat haar eigen gerechten bij de basis blijven. Van uitgebreide buffetten tot bijzondere
borrelhapjes. Ze kan het allemaal!

Bovendien bezorgde ze zowel Rotterdamse Kost als Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) en vele andere opdrachtgevers al een verrassend eetfestijn.

Catering zonder poespas

Gevulde pompoen van Soep met een VorkHierboven zag je al een voorproefje van een Midden-Oosters buffet met onder andere kibbeh, falafel, hummus, muhammara, tzatziki, kharouf en fatoush. Petra kookt wellicht zonder poppenkast, maar probeert werkelijk alles uit.

Ook qua presentatie ontbreekt het aan niets. Kleurrijke soepen zoals de huisgemaakte tomatensoep of rijk gevulde Surinaamse saoto. Gua bao met glimmend gelakt buikspek of bonte barbecue met compleet varken van het spit. Samengevat focust Soep met een Vork vooral op stevige smaken.

Bovendien wordt er enkel gewerkt met dagverse, seizoensgebonden ingrediënten. Wat alles nog eens extra bijzonder maakt, zijn de verrassende smaakcombinaties. Probeer maar eens!

Menu

Een greep uit de gerechten van Soep met een Vork.

VOORGERECHT

  • Gevulde portobello
  • Surinaamse saoto
  • Thaise kokossoep
  • Vitello tonnato

HOOFDGERECHT

  • Langzaam gegaarde varkensschouder en lamspoot
  • Stamppot met oesterzwam, paksoi en oosterse gehaktballetjes.
  • Trio van tofu saté, witte- en zwarte bonen tempeh.

NAGERECHT

  • Italiaanse tiramisu
  • Turkse künefe

Beschikbaarheid:

Soep met een Vork komt graag langs in de omgeving van Rotterdam.