Project omschrijving

Salland Smokers

Een sateetje is leuk en lekker, maar wat dacht je van zo’n grote sparerib waar het sap vanaf druipt? Een stevig onvervalst stoer stuk vlees. Geen bewerkte supermarkt lapjes, maar échte ribs, wings en filets van de grill. Ben je op zoek naar zo’n authentieke barbecue experience? Overweeg dan eens Salland Smokers! Deze barbecue cateraar komt al vanaf groepen van 40 personen langs met een gigantische smoker op wielen!

SALLAND SMOKERS: REAL SMOKE – REAL FLAVOR

Eten is beleven. Dit blijkt alleen al uit de populariteit van de foodtruck festivals in Nederland en België. Ook Salland Smokers is hier met regelmaat te vinden. De BBQ cateraar reist het land af met een gigantische smoker op wielen. Zowel op festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften en verjaardagen maken zij de blits met hun heerlijke barbecue gerechten.

 

Ze hebben voor ieder wat wils. Uiteraard draait de barbecue op vleesgerechten. Maar natuurlijk kunnen er ook groenten op de grill! Heerlijk, zo’n gegrilde maiskolf bijvoorbeeld. Vraag ons vooral om de mogelijkheden voor vegetariërs! We denken graag met je mee.

 

Salland SmokersORGANISEER EEN BBQ WORKSHOP

Wil je net zo leren grillen als Salland Smokers? Dat kan! Vanaf 20 personen komen ze naar een gewenste locatie om hun kunsten te delen. Na een uitgebreide instructie ga je in groepjes aan de slag. Het eindresultaat wordt beoordeeld door een strenge jury. En tja, er kan er maar een de beste zijn. Het groepje met de lekkerste gerechtjes ontvangt een trofee en eeuwige roem! Hartstikke leuk als teambuilding activiteit!

BBQ MENU

  • Spareribs XXL: Extreem grote sparerib bereid volgens eigen recept
  • Procereur: Het malste stukje vlees uit de schouder
  • Sallandse chicken: Sallandse scharrelkip bereid op bockbier
  • Ribeye: Gemarmerde lende biefstuk met olie van knoflook ui tomaat en citroen
  • Smoked salmon: Zacht gegaarde zalm filet met citrus en groene kruiden
  • Salade buffet: Ruim assortiment aan salades en garnituren
  • Broodbuffet: Assortiment vers afgebakken brood met roomboter, kruidenboter, aioli en tapenades.