Project omschrijving

Wie is Rene Visser?

Rene Visser is een jaar geleden begonnen als chef aan huis. Met management skills vanuit zijn Bachelor en dealership charmes als autoverkoper was hij al goed op weg om iets voor zichzelf te beginnen. Verder heeft hij diverse vaardigheden bemachtigd op het gebied van marketing, sales en data. Maar ook een jaar ervaring als zelfstandig kok in Frankrijk. Afgelopen winter was hij in de Franse Alpen te vinden om te koken voor een groepschalet. Gepast bij zijn achternaam werkt hij met vers voorverpakte visproducten die hij tijdens zijn kookuren natuurlijk ook graag voor je klaarmaakt.

Chef Rene

In 2009 is Rene begonnen in de keuken van een Hollands restaurant in Gelderland. Na deze ervaring is hij meerdere zomers gaan koken voor groepen via een organisatie in Zuid-Frankrijk. Terug in Nederland verzorgt hij zowel culinaire, gastronomische als ontdekkingsarrangementen. Rene regelt gerust 3 tot 7 gangen in uw eigen keuken en laat deze weer schoon achter. Maar als uw keuken wat krapper is, kan hij ze ook op het gewenste moment bezorgen.

rene visser

Kookstijl en Werkwijze

Chef Rene is gespecialiseerd in moderne Franse gerechten met wat mediterraanse tintjes. Met oog voor detail presenteert hij zijn gerechten op elegante wijze. Voor de liefhebbers biedt hij een exclusief wijnarrangement om de maaltijd compleet te maken. Als privé kok voor vakantiegasten weet hij je vast te verwennen. Even bijkomen van de werkweek met een wijntje of toch liever je handen uit de mouwen met een workshop op locatie. Rene Visser vertelt u alles over de achtergrond van zijn producten en toegepaste technieken.

Wat Rene serveert

Rene’s Specialiteitenmenu:

  • Amuse
  • Voorgerecht – Gemarineerde eendenborst
  • Tussengerecht – Bosbessen en frambozen
  • Hoofdgerecht – Groot gebraden rundvlees
  • Dessert – Assortiment van chocolade

Beoordeel Renes kookkunsten

[margin type=”15″]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]
Geef hier jouw beoordeling over deze chef

[RICH_REVIEWS_FORM]

Deel jouw ervaring met Rene Visser!