Project omschrijving

Quintse Stroopwafels

Quintse Stroopwafels zorgt er hoe dan ook voor dat jouw locatie heerlijk ruikt. Als het water je al in de mond loopt bij de geur van knapperige en warme stroopwafels, is deze foodtruck ideaal voor jou! Naast een heerlijke geur en lekkere stroopwafels, neemt deze foodtrucker ook een gezellig sfeer met zich mee. Een charismatische foodtrucker met heerlijke stroopwafels! Naast de grote, warme stroopwafel, is het natuurlijk ook mogelijk om heerlijke koekkruimels te krijgen. Hoe dan ook heeft deze foodtruck lekkernijen voor groot en klein!

Quintse Stroopwafels!

Quintse stroopwafelsAls kleine jongen ging hij samen met z’n moeder naar de markt om koekkruimels te kopen. Dat is waar het avontuur allemaal begon. Nu, jaren later, staat hij met z’n stroopwafelkraam op verschillende evenementen. Uiteraard met de lekkerste stroopwafels die je kan vinden! Naast de passie voor stroopwafels, heeft hij ook een passie voor mooie busjes. Zo heeft hij zelf een Volkswagen busje waarmee hij beide passies heeft kunnen combineren. Verder kan dit busje zowel binnen als buiten stroopwafels bakken omdat het op elektriciteit wordt gedaan.

Quintse stroopwafels op jouw event!

Quintse stroopwafelsOf je nu een bruiloft organiseert, een verjaardag in de achtertuin viert of dat ene bedrijfsfeest waar mensen het jaren later nog over hebben, een feestje met een foodtruck is altijd leuker. Bij Go Celebrate snappen we dat je het ontzettend druk hebt met het regelen van jouw event. Daarom helpen we je graag een handje. Hoe dan ook, is een feestje met een foodtruck altijd leuker. Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder voor je! Op zoek naar een fijne stroopwafel foodtruck? Quintse stroopwafels komt graag naar je toe! Benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden? We helpen je graag!

Menu

  • Stroopwafels (warm/koud)
  • Koekkruimels

VOLG Go Celebrate