Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Pofferdory – Poffertjes Foodtruck

Een feestje is niet compleet zonder verse Poffertjes met een laagje poedersuiker en topje roomboter! Al helemaal wanneer je ze kan bestellen in combinatie met variatie’s aan toppings als dagverse zoete aardbeien, chocoladesauzen, of een speciaal likeurtje. Lekker als tussendoortje, ontbijt, lunch, of als dessert. Bij Pofferdory kan het allemaal! You name it, they got it!

Boek Deze Food Truck

Menu

Poffertjes met bloemsuiker, besprenkeld met basterdsuiker en een topje verse Roomboter mét krul!.

Gebakken wordt er in zuivere geklaarde roomboter. (Ghee)

Ruime keus in toppings

Zoet: hazelnootchocolade, witte chocolade, stroop, caramelsaus.

Alcohol: Grand Marnier, Amaretto, Créme de Bananas en een echte aanrader ‘Hemel op Aarde’.

Fruit: (1) Verse Aardbeien met witte chocolade en een topje slagroom. (2) Banaan met smaakvolle chocolade dressing en een topje slagroom

Toppings kunnen aangepast worden naar eigen voorkeur.

Boek Deze Food Truck

Haal het zonnetje in huis met Pofferdory

Pofferdory

Haal het zonnetje in huis, deze Foodtruck uit Eindhoven is een lust voor het oog én voor de maag. Met hun hippe uitstraling en met veel zorg aangekleed, warme gastvriendelijkheid en heerlijke poffertjes zorgt Pofferdory graag voor extra “swung’ op ieders event.

Avontuurlijk Pofferdory!

Vrienden van de twee chefs zijn in 2012 de succesvolle Feelgood Market gestart in Eindhoven. De vraag kwam om de gehele personeelscatering te verzorgen en Poffertjes stonden er reeds steevast op het menu. Zo ontstond stilaan het idee van een eigen foodtruck met de wens om op telkens nieuwe locaties te kunnen werken en daarin het avontuur op te zoeken.

Zonder vooropgezet plan maar vooral laten ontstaan zijn ze gaan bouwen. dit bleek het gouden ei, want gaandeweg ontdekte ze ook hun creatieve passies in ontwerpen, concept-denken en productontwikkeling.

Pofferdory – Poffertjes Foodtruck

Pofferdory`s kracht en kwaliteit is dat ze een totaalbeleving neerzetten, meedenken en aanvoelen wat wel of niet nodig is. Daarnaast besteden ze zeer veel aandacht aan de ingrediënten en bewerking van hun poffertjes. Inmiddels ‘cruised’ Pofferdory & Co kris kras doorheen de gehele Benelux en inmiddels ook Duitsland.

Boek Deze Food Truck

Een hit in België!

In België is Pofferdory inmiddels een begrip, vaste klanten komen speciaal van ver om weer even het Pofferdory sfeertje op te snuiven. De goede smaak en het totaal-concept werd ook opgemerkt in Brussel. Hier won de foodtruck in 2017 de eerste prijs ‘Sweeties Cooking Award’ in alle categorien tijdens het grootste Europese Foodtruck Festival.

Leveren van meerwaarde

  • Passende sfeermuziek rondom de foodtruck met groot bereik
  • Plug en Play (microfoon) denk aan een zanger of vooraankondigingen.
  • Bij goed weer en op gras, eigen terras met dikke vierkante zitkussens.
  • Bellenblaasmachine (mochten er ook kinderen zijn uitgenodigd)
Boek Deze Food Truck