Project omschrijving

Pickels & Mayo

Pickels & Mayo is een fijne authentieke frietkraam. Ze hebben heerlijke zelfgemaakte frieten, die met schil en al worden gebakken. Daarnaast worden ze in rijstenolie gebakken waardoor ze een heerlijke smaak krijgen. De mensen achter deze foodtruck hebben ook al ruime ervaring in de foodtruckwereld. Daardoor weten zij als geen ander hoe ze het gezellig kunnen maken. Pickels & Mayo is dus een goede friettent die op jouw event écht lekkere, verse frietjes bakt. Ben je benieuwd geworden wat Pickels & Mayo voor jouw event kan betekenen?

Pickels & MayoPickels & Mayo

Pickels & Mayo staat voor de piccallilysaus en de mayonaise die de kraam serveert. Ook de combinatie met augurken is al eens uitgeprobeerd maar de augurk werd al snel ingewisseld voor een andere lekkere snack; de  zelfgemaakte frikandel. Zowel de frieten als de frikandellen zijn dus echte huisgemaakte en bovendien unieke hapjes.

Door de combinatie van het bakken, de aardappel zelf en de olie wordt er een echt lekkere hap geserveerd. De aardappels worden dan ook met liefde uitgekozen zodat ze met zekerheid kunnen zeggen dat ze echt de beste friet kunnen serveren. Wist je al dat rijstolie cholestorolvrije olie is? Het is een echt natuurproduct zonder onnodige toevoegingen. Een pure smaak, die het beste uit de frietjes naar boven haalt.

Waarom Go Celebrate

Pickels & MayoGo Celebrate neemt al jouw zorgen uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is een aanvraag plaatsen, de rest doen wij speciaal voor jou. Zo bellen we altijd eventjes op om jouw wensen en specificaties duidelijk te krijgen. Vanaf daar gaan wij in ons ruime aanbod van foodtrucks opzoek naar de foodtruck die het beste bij jouw event past. Dit alles kunnen wij ontzettend snel doen. Dus ook als er haast bij zit, kun je gewoon bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden? We denken graag met je mee.

VOLG Go Celebrate