Project omschrijving

Marley’s Cocktails

Marley’s cocktails zijn niet zomaar cocktails, maar heerlijk frisse en speelse cocktails. Ze zitten boordevol haaien, dragonfruit of hartjes. Zo kunnen ze precies aansluiten bij jouw wensen. Het unieke speelse karakter zit ‘m in het drankje dat met liefde voor je is gemaakt. Als je dus geen standaard cocktail wilt serveren, maar ze net even wilt onderscheiden van de doorsnee cocktail, dan moet je bij Marley’s cocktails zijn!

Marley's cocktailsMarley’s cocktails zijn eigenzinnig, verrassend en speels

Laat je verrassen door een van de fijne creaties. De cocktails kunnen precies aansluiten bij jouw wensen door de verschillende snoepjes en/of dragon fruit dat erin komt te zitten. Hoe dan ook zorgen ze altijd voor een glimlach op je gezicht, want eerlijk is eerlijk, hoe leuk zijn de dolfijntjes in jouw drankje! Maar ook als je liever hartjes, skittles of gewoon wat munt in je cocktails wilt, kan je bij Marley’s cocktails terecht.

Marley's cocktailsEven lekker tot rust komen

Deze foodtruck brengt automatisch een relaxte sfeer met zich mee. Waan je even terug op vakantie en geniet van een heerlijk koude cocktail in je hand. De dragon love is dan toch wel de favoriet. Het is een heerlijke kokostraktatie met verse stukjes pitaja en een liefdevol hartje. Kan jij ‘m al proeven? Van al hun cocktails maken ze een hele beleving die je iedere keer weet laat verrassen. Benieuwd wat zo’n speelse cocktail kan betekenen voor jouw event? Van een festival tot een verjaardagsfeestje in de achtertuin, alles is te vieren met een cocktail!

Waarom Go Celebrate

Wij regelen het hele proces van A tot Z voor je. Dus ook als er haast bij zit, als je meerdere foodtrucks wilt of speciale dieetwensen hebt, kunnen wij het gewoon voor je regelen. Nadat er een aanvraag wordt gedaan, bellen we even kort om zo jouw specificaties en wensen duidelijk te krijgen. Vanaf daar wordt alles voor je geregeld. Benieuwd wat we voor jouw event kunnen betekenen? We denken graag met je mee!

VOLG Go Celebrate