Project omschrijving

Koning Pannenkoek

Koning pannenkoek draagt zijn naam niet voor niks. Het is een heerlijke pannenkoekenkraam die weet hoe goede pannenkoeken worden gebakken. Deze foodtruck past zich verder aan jouw wensen aan. Dus ook als je glutenarme pannenkoeken wenst, of speciaal voor de kinderen. Daarnaast komt de kind in eenieder omhoog want geef zelf maar toe, stiekem is het heel leuk als je zelf je toppings op je pannenkoek kan doen! Benieuwd geworden wat Koning pannenkoek voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee.

Koning pannenkoek

Koning PannenkoekDeze foodtruck is dus ook een genot om naar te kijken. Dit rijdende terras creeërt op iedere plek een welkome sfeer. Door de authentieke manier van pannenkoeken bakken op gietijzeren platen, is het ook erg leuk om te zien. Deze foodtruck zorgt naast lekker eten, ook voor een leuke beleving! Met een grote stapel pannenkoeken, wordt het al snel een feestje.

Voor groot en klein, altijd een feestje. Hoe leuk is het namelijk als de kids zelf hun pannenkoek mogen beleggen met verschillende soorten toppings. Benieuwd hoe jouw favoriete pannenkoek smaakt? Koning pannenkoek maakt ‘m graag voor je!

Pimp je pannenkoek

Koning PannenkoekKoning pannenkoek is ook ontstaan door een grote liefde voor het maken van goed eten. De eerste glimlach wordt al op het gezicht getoverd wanneer deze fijne foodtruck in het vizier is. Die glimlach wordt alleen maar groter wanneer je zelf je lieverlingstoppings op deze heerlijke lekkernij kan doen. Na het nemen van de eerste hap, is jouw dag compleet. Heb je binnenkort een bedrijfsfeest, een verjaardag of een bruiloft? Koning pannenkoek weet als geen ander hoe je iedereen blij kan maken met lekker eten. Het is dé perfecte foodtruck voor elk soort evenement!

Menu

  • Pannenkoeken met verschillende soorten toppings
    • Zoet
    • Hartig

VOLG Go Celebrate