Project omschrijving

Indy Truck

Op zoek naar een truck die heerlijke Thaise gerechten serveert? Zoek dan niet verder! De Indy Truck begrijpt wat écht lekker Thais eten is. Daarnaast serveren ze de gerechten precies zoals je het wilt hebben. Namelijk snel, smaakvol en met overtuiging. En ook nog eens biologisch. Geloof ons, deze smaakvolle Indy Truck wil je op jouw festival of event hebben staan. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Thai Curry & Salads

Ja, de naam ‘Indy Truck’ is misschien wat verwarrend is, maar het gaat hier om echte Thaise gerechten. Pure Thaise soulfood, met smaken rechtstreeks uit Thailand! Laten we eerlijke zijn, wie houdt hier eigenlijk niet van? Het komt erop neer dat dit de foodtruck is waar sowieso een rij voor komt te staan. Verras jouw gasten met deze kleurrijke, biologische én smaakvolle gerechten. En haal de Thaise keuken naar jouw evenement. Daarnaast worden de gerechten geserveerd op biologisch afbreekbare bordjes om verspilling tegen te gaan, zeker niet onbelangrijk.

De Indy Truck

Naast het feit dat ze heerlijk eten serveren, heeft de Indy Truck ook uitstraling. Het oog wilt natuurlijk ook wat. De bus heeft een onwijs toffe print, waardoor hij een jungle, survival uitstraling heeft. Zet er een aantal stoeltjes en tafeltjes omheen en je creëert een soort Thaise picknick. De Indy truck past perfect in het plaatje van elk hip festival of feestje. Bovendien rijden ze met de bus (en een berg passie) de hele Benelux door om mensen kennis te laten maken met de Thaise keuken.

Details van de Indy Truck

Gerechten:

 • Thaise Curry’s
  – Red Curry met kip;
  – Yellow Curry met kip
  – Green Curry met biologische Soya Flakes (Vegan)
 • Thaise Salades:
  – Beef Salad – malse reepjes Diamanthaas met groenten besprenkelt met onze huisgemaakte dressing
  – Black Tiger Shrimps Salad, een salade met garnalen in chili-knoflookolie gemarineerd
 •  *Op aanvraag en in overleg zijn er ook andere Thaise gerechten mogelijk! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Capaciteit:

 • De food truck past zich makkelijk aan aan de vraag van de opdrachtgever. Van een kleine groep tot een festival, de Indy Truck rijdt bij je voor.

Weerbestendigheid:

 • Geen probleem, de truck functioneert zelfs tijdens een hevige storm. Maak je dus geen zorgen over last minute afzeggingen.

Locatie:

 • De Indy Truck is beschikbaar voor mooie opdrachten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland, dus ze rijden graag naar je toe.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/indy-truck-gele-curry-.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/Indy-Foodtruck-omgeving.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/indy-truck-kipsticks.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/indy-truck-event.jpg”]

[/slideshow]

 

VOLG Go Celebrate