Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Ice Cream roll Paradise

Ice Cream roll Paradise is een verfrissende en jonge foodtruck boordevol energie. Daarmee worden dan ook de lekkerste ijsrolletjes gemaakt. Welke smaak jij ook wilt, deze foodtruck kan het voor je maken! Loopt het water je al in de mond van heerlijk opgerold ijs met kleine stukjes Oreo met romige chocoladesaus? Dan is de Ice Cream roll Paradise ideaal voor jouw event! Benieuwd naar wat deze foodtruck voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder of vraag een offerte aan!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

  • Lovely strawberry
  • Heavenly banana, peanut butter & chocolate
  • It’s a piece of lemon cake
  • Oh my caramel
  • A tropical paradise party
  • Chocolate chips cookie addiction
Boek Deze Food Truck

Ice Cream roll Paradise

Ice Cream Roll paradise

Het idee van deze foodtruck is ontstaan tijdens een mooie rondreis door Zuidoost-Azië. In Thailand is dit concept geboren waar het een groot succes is. Het ziet er ontzettend lieflijk uit en smaakt daarnaast ook nog eens super lekker. Deze lekkernij wilde deze foodtrucker ook in Nederland overbrengen. Met succes, want deze foodtruck geeft eenieder naar wens heerlijke ijsjes. Je zal met deze foodtruck je gasten op je evenement altijd positief verrassen!

IJs foodtruck op jouw event?

De ijs foodtruck komt graag naar jouw event toe. Of je nu een bruiloft organiseert, een onvergetelijk bedrijfsfeest of een verjaardag in de achtertuin, een feestje met een foodtruck is altijd leuker! Go Celebrate begrijpt dat je daarbij een to-do list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we graag een handje. Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder. Doordat Ice Cream roll Paradise de ijsjes voor uw ogen rolt, is het naast ontzettend lekker, ook een genot voor het oog! Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event te bieden heeft? We denken graag met je mee!

Ice Cream roll paradise
Boek Deze Food Truck