Project omschrijving

Broodjes pulled pork van het ijzer, of langzaam gegaard vlees uit de smoker. Grill ’n Smoke staat garant voor een ultieme barbecue beleving. Organiseer je binnenkort een bruiloft, bedrijfsevenement of festival en zoek je een stijlvolle BBQ om de volledige catering te verzorgen? Misschien is Grill ’n Smoke dan wel de perfecte cateraar om deze klus te klaren!

GRILL ‘N SMOKE: LOW & SLOW – GEGRILD EN GEROOKT

De naam Grill & Smoke zegt het al. Enerzijds garen ze de pulled pork op de grill en anderzijds worden de grote stukken vlees langzaam gegaard in de smoker. Doordat deze op lage temperatuur worden gerookt, stollen de eiwitten en klappen deze niet open. Hiermee geven ze het vlees die echte lekkere rooksmaak.

Grill 'n smokeZo’n smoker voegt ook echt iets toe aan een evenement. Buiten dat het een prachtig gezicht is, zo’n gigantische BBQ, straalt het een gevoel van rust uit. Rustig hebben de chefs het overigens niet. De hele zomer staan ze volgeboekt met toffe festivals (o.a. Pinkpop, Dance Valley en North Sea Jazz), bruiloften en bedrijfsevenementen.

De foodtruckers van Grill ’n Smoke zijn heel specifiek in hun ingrediënten. Er wordt alleen maar gebruik gemaakt van (lokaal) biovlees- en groenten. Hiermee garanderen ze de kwaliteit van hun producten en houden ze ook rekening met de leefbaarheid van onze wereld.

Grill 'n SmokeHELEMAAL VEGGIE OF HELEMAAL DUITS

Nu zou je verwachten dat deze BBQ cateraar alleen maar lappen vlees op de grill legt. Het tegendeel is waar. De chefs van Grill ’n Smoke poffen, grillen of roken even graag allerlei verse groenten! Ze bieden diverse thema’s aan op basis van jouw wensen. Onbeperkt spareribs, gamba’s, build your burger of wellicht curryworsten in lederhosen? Het is allemaal mogelijk! Vraag ons vooral om de mogelijkheden voor jouw aankomende event.

FOODTRUCK MENU

Mobiele cateraar Grill’n Smoke serveert Pulled Pork cheeseburgers, pastrami, botervis, zalm en kippendij filet. Ze kunnen ook complete diners verzorgen en gerechten voor vegetariërs bieden.

VOLG Go Celebrate