Project omschrijving

Mocktailz – The Bootlegger Bar

The Bootlegger Bar zorgt voor een rustieke setting, op volstrekt unieke wijze. Hou je van zorgeloos genieten? Even alles vergeten? Je laten meevoeren in nostalgie? Stop de tijd voor heel even! Een eigenwijs antwoord op de steeds sneller draaiende wereld. Proef van de overheerlijke verse huisgemaakte mocktails, val achterover in de meubeltjes, sluit je ogen en geniet! Al de gebruikte siropen, infusers, sappen en limonades zijn vers en huisbereid. De mocktails zijn steeds bereid met seizoensgebonden en lokale producten. Wat indien je liever cocktails, bubbles, gin-tonic of iets anders wenst? Geen probleem! Jouw wensen worden steeds met de grootste zorg in acht genomen! Maak van het leven een feest, laat The Bootlegger Bar uw feest vervolledigen!

The bootlegger BarLekker gezond The Bootlegger Bar

The Bootlegger Bar heeft hartstikke gezonde smoothies, mocktails en limonades. Deze zitten boordevol vers fruit, misschien wat groenten en wat kruiden erbij. Ook als je toch liever een alcoholische versnapering nuttigt, heeft The Bootlegger Bar alleen maar lekkers.

The bootlegger BarEen sfeervol geheel

Met een authentieke, luxueuze auto met aanhanger is deze foodtruck een genot om naar te kijken. Deze ruim opgestelde foodtruck kan met weinig ruimte erg veel bereiken. Door de mooie houten wagen neemt het echt een knus en ambachtelijke sfeer met zich mee. Voor bruiloften, bedrijfsfeestjes maar ook voor jouw verjaardag in de achtertuin, is deze foodtruck een fijne toevoeging.

Heb je het al druk genoeg met de voorbereidingen? Wij helpen je graag met jouw perfecte foodtruck zoeken. Het enige wat wij nodig hebben, zijn jouw wensen! Volgende week nog een foodtruck nodig? Dat is vanaf nu geen probleem meer.

All in dranken catering

Wist je dat deze foodtruck ook dranken catering aanbiedt? Met zelfgemaakte mocktailz en andere unieke & natuurlijke dranken komen ze graag naar jouw event toe! Benieuwd hoe jouw favoriete drankje smaakt? Mocktailz maakt ‘m graag voor je!

Menu

  • mocktails
  • limonades
  • cocktails
  • gin tonic
  • cava
  • schuimwijn
  • koffie en thee

VOLG Go Celebrate