Project omschrijving

Zanzi Bar Fusion Streetfood foodtruck

De Zanzi Bar is ideaal voor jou als je binnenkort eens een écht originele catering wilt organiseren op jouw event. Deze foodtruck is van alle markten thuis en kan jouw event tot een groot succes maken mét lekker eten. Doordat ze een ruim aanbod hebben met streetfood van verschillende keukens, is er altijd voor iedereen wat. Een gezellig geheel met lekker eten, dat bezorgd de Zanzi Bar op jouw event. Benieuwd naar wat ze voor je event kunnen betekenen? Lees dan snel verder of vraag een offerte aan!

Zanzi Bar met een menu op maat

Zanzi Bar soepDe foodtruckers van de Zanzi Bar werken altijd goed samen met hun klanten zodat het uiteindelijke menu volledig is afgestemd op de wensen van de klant. Op deze manier heeft echt iedereen een onvergetelijke avond mét heerlijke catering! Ook met de mensen die dieetwensen wensen, weet de Zanzi Bar raad. Wat dacht je bijvoorbeeld van gefrituurde calzone met tomaat, mozzarella & verse basilicum? Is er haast bij? Ook dat is geen probleem!

Gewoon lekker

streetfood uit de zanzibar foodtruckMet een foodtruck op jouw event maak je het voor je gasten écht een onvergetelijk moment. De sfeer die onze foodtruckers met zich meebrengen gecombineerd met gewoon erg lekker eten en drinken zorgt voor mooie herinneringen. Foodtrucks zijn dan ook dé plek om samen even bij te kletsen, af te spreken of om elkaar spontaan tegen te komen. Met ruim 700 foodtrucks hebben wij altijd een foodtruck die subliem aansluit bij jouw wensen. We denken graag met je mee en daarvoor hebben we alleen jouw wensen nodig.

Gerechten:

Fusion Streetfood

  • Gourmet Burger
  • Noedels met scampi & seizoensgroentjes
  • Veggie – krokant slaatje van verse zalm tandoori en quinoa met  limoen en kroepoek
  • Bio broodje met kippenworst , Breydelspek, sla, parmezaan, sla & caesardressing
  • Noedels met kip & seizoensgroentjes
  • Veggie –  Gefrituurde calzone met tomaat, mozzarella & verse basilicum

VOLG Go Celebrate