Project omschrijving

Bakfrietfiets

De bakfrietfiets ‘inspired by Danny’. Wat als je, je gasten zou kunnen verrassen met deze fiets, inspired by Danny, die de meest waanzinnige frites en artisanale cervela en huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten komt klaarmaken. Vanaf nu is dit perfect mogelijk: het team van Sterrenchef Danny komt op aanvraag jou en je gasten verwennen.

​Danny Vanderhoven: “Als sterrenchef ben ik topkwaliteit aan mijn klanten verschuldigd, zowel in het restaurant, maar ook in de ‘Bakfrietfiets’. Daarom voegen we het label ‘Inspired by Danny’ toe aan onze ‘Bakfrietfiets’.”

bakfrietfietsGEZELLIG! ZO’N BAKFRIETFIETS!

Een echt gezellige friettent neemt deze fiets op 3 wielen met zich mee. Zelfs wat tafeltjes en andere aankleding kan deze bakfrietfiets verzorgen. Wil jij niet alleen een leuke en hippe friettent op jouw evenement maar ook een goede sfeer waar eenieder zich welkom voelt? Danny geeft de oplossing!

 

HERKENBARE STIJL EN SMAAK

De frieten van Danny zijn lekker herkenbaar. Niet alleen de fiets en het speciale zakje vallen op, maar ook de frieten zelf zijn net even wat dikker gesneden en ook nog eens lekker biologisch. Uiteraard komt bovenop een flinke schep mayonaise, zolang de klant dat lekker vindt. Deze frieten zul je de tweede keer sowieso weer herkennen door de heerlijke smaak die net even iets anders is dan de doorsnee friet.

Ben je nieuwsgierig geworden wat deze foodtruck voor jouw event kan betekenen? We helpen je graag verder. Het enige wat jij hoeft te doen is gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen en je wensen aan ons doorgeven. De rest? Dat regelen wij. 

FOODTRUCK MENU

Klassieke puntzakken: met biologische frieten, iets dikker gesneden, zoals foodtruckeigenaar Danny ze zelf graag heeft. Bovenop komt een flinke schep mayonaise.

Diverse snacks: een artisanale cervela en huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten.

VOLG Go Celebrate