Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Friet & Ballen

Bij Friet & Ballen serveren ze zowel friet als ballen. Best duidelijk dus. Ze hebben echter ook vegetarische opties in huis. Niet alleen kaassoufflés en kroketten, maar ook ballen met garnalenvulling. Een speciale gast mag zelf zijn frietje scheppen. Met Friet & Ballen wordt het sowieso een gezellig frituurfeest. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

MENU

Een greep uit de gerechten van Friet & Ballen.

Friet
met of zonder mayonaise
Ballen
met huisgemaakte saus

  • Bitter
  • Kalf
  • Rund
  • Kaas
  • Indisch
  • Garnaal
  • Vegetarisch
Boek Deze Food Truck

Onder de Toren toert met Friet & Ballen

Friet & Ballen

Onder de Toren is het catering bedrijf achter Friet & Ballen. De Zeeuwse cateraar is gevestigd in Goes. Maar de Friet & Ballen foodtruck rijdt uit voor opdrachten in zowel België als Nederland. Het enthousiaste team bedenkt graag nieuwe concepten. Zo staan er geen gewone ballen op de menukaart. Verder zetten ze zich vooral in voor duurzaamheid. Hier zetten ze onder andere biologische producten centraal. Verspilling minimaliseren is daarbij het streven. Bovendien hebben ze zelfs zonnepanelen op hun catering bus gezet om hun impact op de omgeving te beperken.

Bijzondere Friet & Ballen

Zowel voor vlees, vis als vega liefhebber staat er wel iets op het menu. Het houten vorkje kan je echter niet opeten. Maar verder wordt alles van de puntzak patat tot portie saté met zorg bereid. Naast kroketten, frikadellen, kaassoufflés staan er ook speciale snacks op de kaart. De foodtruck heet natuurlijk niet voor niets Friet & Ballen. En bijzondere balletjes zijn het zeker. Wat dacht je bijvoorbeeld van bitterballetjes met een Indische vulling? Als je hier niet nieuwsgierig van wordt, hebben ze ook balletjes met garnaal of kaas! Verder wordt alles volledig verzorgd. Een culinaire beleving van aankleding tot entertainment. Indien gewenst. Bovendien heeft Friet & Ballen ervaring met festivals, markten en meer!

Friet & Ballen - Friet Foodtruck
Boek Deze Food Truck