Project omschrijving

FreFraYo

FreFraYo is een felroze foodtruck met alle lekkernijen waar je dan aan denkt. Van yoghurt, suikerspinnen tot verschillende snoepjes, FreFraYo heeft het! Het is een vrolijke Vespa voor jong en oud. Als je dus op zoek bent naar zoete hapjes, dan biedt deze foodtruck de uitkomst. Verder voldoen ze graag aan de wensen van de klant. Wil je graag een specifieke smaak, product of kleur, FreFraYo kan het voor je maken!

FreFraYo maakt smaakvolle Frozen Yoghurt

FreFraYoFreFraYo is ooit begonnen als een een kleurrijke snoepkar boordevol lekkers. In het buitenland raakte ze geïnspireerd door de smaakbeleving en alle mogelijkheden die frozen yoghurt te bieden heeft. Met deze kleurrijke ijsjes komen ze graag naar jouw event toe. Bij de ijsjes kunnen ook nog heerlijke toppings worden geserveerd. Met de toppings voldoen ze ook graag aan jouw wensen. Ga je voor een gezonde topping zoals vers gesneden fruit of noten, of voor nog meer zoetigheid met een snoep, koek of chocolade toppings? De keuze is aan jou en alles is mogelijk. Doordat ze een kleine Vespa als foodtruck hebben, kunnen ze zowel binnen als buiten staan. Ideaal voor elk soort evenement, van bruiloften tot leuke kinderfeestjes. Benieuwd hoe jouw favoriete frozen yoghurt smaakt? FreFraYo maakt ‘m graag voor je klaar!

FreFraYoGluten- en suikervrij

Deze foodtruck kan ook gluten- en suikervrije lekkernijen aanbieden. Wat je wensen ook zijn, FreFraYo kan het voor je doen. Ook is het mogelijk om leuke stoeltjes erbij te zetten, zodat eenieder in de zon kan genieten van alle zoete hapjes. Organiseer je binnenkort een bruiloft, verjaardagsfeest of een bedrijfsuitje? Deze foodtruck komt graag naar je toe!

FreFraYo Foodtruck Menu

Greep uit het menu van FreFraYo

  • Frozen Yoghurt in verschillende smaken
  • Suikerspinnen
  • Popcorn
  • Snoepjes
  • Pannenkoeken en poffertjes
  • etc.

VOLG Go Celebrate