Project omschrijving

Sfeer, gezelligheid, heerlijke hapjes en wijnen allemaal in één foodtruck: Food on Wheels. Met veel verschillende concepten kan deze foodtruck je altijd verrassen. Ze brengen jouw event streetfood dat er ontzettend lekker uitziet en op locatie kan worden gemaakt. Op die manier is het zowel een genot voor het oog als een heerlijk smakend hapje.

Food on WheelsFood on Wheels met een hapje en een drankje

Food on Wheels brengt naast verschillende hapjes ook fijne wijnen naar jouw event. Uiteraard worden deze met zorg uitgekozen zodat de wijnen heerlijk aansluiten bij de lekkernijen. Naast stukjes kaas, ham en worst kunnen ze ook smaakvolle burgers of aardappeltwisters op locatie maken. De Cheezy Peezy bestaat uit een harde bol met een kaasfondue erin. Daarnaast kunnen er uitgebakken spekjes en/of rucola naar wens worden toegevoegd. Een heerlijke combinatie van goede wijn en goed eten, wie wil dat nu niet?

Food on WheelsAlle concepten

Van een fromagerie, wijnproeverij tot een Chacuterie, bij Food on Wheels kan het allemaal. Zo worden bij de harde Franse kazen 3 soorten wijn geserveerd die de smaak van de kaas laat floreren. Een goede combinatie van wijn en eten zorgt voor een smaakvolle belevenis. Verder is de Billy Burger ook een heerlijke traditionele burger.

De hamburgers worden van het beste rundergehakt gemaakt, op locatie gegrild en geserveerd op een licht getoast broodje met wat sla, tomaat, komkommer en gebakken ui. Als je echt eens wat anders wilt dan normaal, is Cheezy peezy het unieke concept dat deze foodtruck als geen ander weet neer te zetten.

Concepten

Fromagerie

  • Een houten plank met verschillende Franse en harde kazen en 3 kleine glazen wijn die afgestemd zijn op de kazen die worden geserveerd.

Charcuterie

  • Een plankje met verschillende  worsten, hammen en andere soorten charcuterie dit in combinatie met ambachtelijk gebakken brood aangevuld met pittige mosterd en balsamico crème. Om het plankje geheel af te maken kunnen we, indien gewenst, er een bijpassende wijn bij schenken.

Billy Burger

  • Traditionele hamburgers en indien gewenst een bijpassend wijnarrangement.

Cheezy Peezy

  • Brood, een fris glas witte wijn en kaasfondue geserveerd in een uitgehold hard bolletje. Je kunt naar wens zelf uitgebakken spekjes en / of ruccola salade toevoegen.

Hieper de Pieper

  • Een feestelijk gesneden aardappel in de vorm van een twister die vervolgens gefrituurd wordt. Je kunt de gebakken twisters na afloop zelf bestrooien met één van onze 5 kruiden mélanges.

Wijn van het Huis

  • Wijnproeverij met verschillende bijgerechten.

[margin type=”15″]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck

[RICH_REVIEWS_FORM]

Volg the Go Celebrate op social media