Project omschrijving

Food Kartel – Mediterraanse Catering

Food Kartel wordt gerund door Natasja Kilerciyan. Als het even kon, was ze tijdens haar horeca baantjes in de keuken te vinden. Nieuwsgierig naar hoe je een zalm fileert, een bord opmaakt, maar natuurlijk ook alles stiekem even kunnen proeven. Gezellig tafelen is waar ze voor staat. Maar naast een enorm aanbod aan bourgondische buffetten verzorgt ze ook uitgebreide lunch catering op locatie. Lees hier meer over haar gerechten!

Boek deze cateraar

Food Kartel verrast met wereldse smaken

Kleurrijke burgers van Food Kartel

Troostgevend, hartverwarmend of anderzijds comfort. Mensen die blij worden van lekker eten, of een oppepper nodig hebben, kunnen goed bij Food Kartel terecht voor heerlijke catering gerechten. Zoek je een stamppot buffet aan huis voor de feestdagen? Traditionele Italiaanse gerechten van pasta tot risotto. Of verrassende Tabouleh uit het Midden Oosten? Waan je in vakantiegebieden, of maak een wereldreis met zowel Mediterraanse als Aziatische smaken. Bovendien zijn alle ingrediënten biologisch en van het seizoen! Het liefst uit de lokale moestuin of de Marokkaanse winkel in de buurt. Huisgemaakt is het devies.

 

Uitgebreide lunch voor social sharing

Pittige hotdogs van Food Kartel

Natasja is een veelzijdige cateraar, maar haar lunch buffets springen wel degelijk in het oog. Voor een compleet lunchpakket, lekkere lunch broodjes, of bedrijfscatering kan je kiezen uit diverse mogelijkheden. Heb je liever twee soorten sandwiches met vers fruit en een sapje erbij. Of eerder iets warms met een stevige soep en gezonde salade? Daar blijft het echter niet bij. In plaats van broodjes zijn er ook wraps beschikbaar. Zowel voor de vleeseter als vegetariër geschikt. Gaat de fruitmand niet op, of zit je nog met een heel meerzadenbrood? Deel dan ook even met de andere afdeling.

MENU

Een greep uit het lunch buffet van Food Kartel.

SOEPEN:

  • Linzensoep met sjalot, wortel en zoete aardappel
  • Pompoensoep met huisgemaakte mangochutney

SALADES:

  • Arabische bulgursalade met onder andere verse munt, wortel, rozijnen en feta.
  • Huisgemaakte eiersalade met kerrie

SANDWICHES:

  • Gerookte makreel met limoen mayonaise, komkommer en tuinkers.
  • Hummus met zongedroogde tomaten, belegen kaas en kipfilet.

WRAPS:

  • Gerookte zalm met mierikswortel roomkaas, kappertjes en komkommer.
  • Hummus met gegrilde paprika, tomaat en rucola.

VOLG Go Celebrate