Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Femke’s Diner Amerikaanse Foodtruck

Femke’s Diner is een Amerikaanse diner op wielen. Yes, precies zoals je de ‘American diner’ kent uit de films. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan roze en blauwe kleuren en heerlijke, typisch Amerikaanse snacks en dranken. Deze blauwe trailer heeft gerechten met grote smaken op de kaart. Zo kan je bij Femke’s diner onder andere terecht voor een BLT-sandwich, een Oreo wafel of klassieke tosti met bacon.

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Overweeg je Femke te vragen voor jouw event? Dan vind je hier in een notendop de redenen op een rij waarom het de perfect match is voor jouw feestje.

Gerechten/Producten:

  • Hartige en zoete Amerikaanse snacks en dranken
  • Dranken: zelfgemaakte iced tea en lemonade
  • Hartige snacksBLT-sandwich, veganistische gevulde paprika en tosti met bacon
  • Zoete snacks: oreo wafels, oliebollen, koekjes en muffins

Capaciteit:

  • Het aantal producten dat kan worden geserveerd vanuit Femke’s diner is afhankelijk van het type gerechten. Dat wil zeggen, vraag een vrijblijvende offerte aan om jouw wensen door te geven.

Weerbestendigheid:

  • Alleen bij onweer of storm kan deze foodtruck niet uitrijden. Wanneer de zon schijnt of er regen is, komt Femke’s Diner gewoon gezellig jullie kant op.

Locatie:

Yes! Deze foodtruck verzorgt opdrachten door heel Nederland. Bijvoorbeeld van Groningen tot Nijmegen tot Middelburg.

Boek Deze Food Truck

Eten & drinken

Ben je fan van vlees, of eet je vegan? Femke’s diner vult iedere trek! Bovendien is haar menu uitgebreid van zoet tot zout en van snacks tot lunches. Proef bijvoorbeeld de heerlijke, zelfgemaakt iced tea en lemonade. Limonade verkopen! Haalt je dat niet direct terug naar je kindertijd? Of neem de super lekker chocolate chip coockies. Daar maak je iedereen blij mee. Maar ook voor oliebollen draait ze haar hand niet om. Met deze truck heb je een goed, gevarieerd aanbod voor eten en drinken. Geef je de voorkeur aan bepaalde snacks of drinken? Geef het gerust door.

Femke’s Diner Foodtruck

De truck van Femke is geschikt om buiten en binnen te parkeren. Dat komt doordat de wendbare aanhanger makkelijk parkeert op elke plek die jij wenst. Afhankelijk van de gerechten welke worden gereserveerd, kan deze foodtruck verschillende capaciteiten en groepen aan. Je kunt je voorstellen dat er meer koekjes dan BLT-sandwiches kunnen worden gemaakt. Een ding is zeker; Femke’s Diner is een perfecte aanvulling op jouw feestje, evenement of foodtruck festival.

Boek Deze Food Truck