Project omschrijving

Wie is Elmar Gerekink?

Alles kan, alles mag! Elmar Gerekink maakt van uw wensen een voorstel. Met twintig jaar ervaring in verschillende restaurants staat hij er al zeven in zijn eigen restaurant te zwoegen. Van workshop tot diner aan huis, Elmar geeft u graag een kijkje in de Frans-mediterraanse keuken.

Van alle smaken thuis

Voor de BBQ rijdt hij niet alleen zijn Hete Bliksem foodtruck voor, maar kan hij ook de Smoker voor je laten vlammen. Elmar is echter van meerdere smaken thuis. Naast barbecues verzorgt hij ook graag borrelhapjes en walking dinners. Met een ‘huis’- of kwaliteitswijn ernaast, of toch zin in iets anders? Elmar shaket ook graag zijn eigen cocktails erbij. Een high-tea is echter ook een optie. Elmar neemt u alle zorg uit handen met professionele bediening en verrassende menu’s. Op verzoek verzorgt hij ook de tafelaankleding, servies en bestek en laat zowel de afwas als je de keuken schoon achter.

elmar gerekink

Huisgemaakt Biologisch

Alles van paté tot worst en saus tot brood, Elmar maakt alles zelf! Hij maakt graag eerlijke en ambachtelijke gerechten met pure, stevige smaken. Hierbij gebruikt hij voornamelijk Hollandse streekproducten direct van de boerderij. De wijnen die hij onder andere in zijn restaurant serveert komen veelal van kleinere wijnhuizen uit Frankrijk, Spanje en Italië. De biologisch druiven zijn streekgebonden en worden met liefde voor de natuur verbouwd.

Boek deze chef

Wat Elmar serveert

5-gangen Wildmenu

  • Amuse van de chef.
  • Gebakken coquille en pijlstaartinktvis op parelgort met gedroogde ham.
  • Wilde gans, licht gerookte wildegansfilet en gekonfijte bout op een warme paddenstoelensalade.
  • Kwartel gevuld met kalfsgehakt en paddenstoelen op roerbak van vergeten groenten.
  • Eiwitschotsen met citroen, pure chocolade, gemarineerde abrikozen en gesuikerde noten.

Beoordeel Elmars kookkunsten

[margin type=”15″]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]
Geef hier jouw beoordeling over deze chefs

[RICH_REVIEWS_FORM]

Deel jouw ervaring met Elmar Gerekink!