Project omschrijving

De Wentelteefjes

De Wentelteef! Ooit ontstaan met de gedachten oud brood weer lekker te maken. Foodtruck ‘De Wentelteefjes’ brengt dit oud-Hollands recept naar een ander level. Een Wentelteefje gemaakt van suikerbrood, gedoopt in een mengsel van melk, ei, kaneel en suiker gebakken in een klontje echte roomboter! Al aan het watertanden? Boek deze foodtruck direct of lees het hele verhaal hieronder.

WentelteefjesDE WENTELTEEFJES: HET ONDERNEMERSHART VAN MIRANDA

Miranda is al jaren actief in de Horeca en heeft vele zaken mogen runnen. Nadat zij twee jaar lang in loondienst heeft gewerkt begon het toch weer te kriebelen. Een foodtruck bleek de uitkomst!

Na een zoektocht stuitte zij op deze prachtige rode foodtruck van twee enthousiaste meiden. Het concept was simpel maar toch pakkend, de lekkerste wentelteefjes bakken van Nederland! Miranda is sinds januari 2017 trotse eigenaresse van deze rollende keuken, en weet hiermee haar gevoel voor gastvrijheid en passie voor eten weer aan iedereen over te brengen!

DÉ LEKKERNIJ VOOR JONG EN OUD

Van jong tot oud, vrijwel iedereen vind het wentelteefje een heerlijke lekkernij. Op zoek naar een lekker dessert, een zoetigheid tussendoor of gewoon een overheerlijke lunch of ontbijt? Miranda regelt het! Niet alleen maakt zij ze extra lekker door suikerbrood te gebruiken, maar zorgt zij ook voor bijzondere smaakcombinaties met zowel zoete als hartige toppings!

‘DE WENTELTEEFJES’ NIET ZOMAAR EEN FOODTRUCK

In vol ornaat, geheel in vintage stijl komt Miranda met deze knalrode caravan ook jou evenement voorzien van de beste wentelteefjes. Uniek in haar soort en de enige in Nederland.  De Wentelteefjes is niet alleen inzetbaar in Nederland, maar wil ook maar al te graag de gasten in België blij maken met haar rollende keuken.

Overtuigd? Boek De Wentelteefjes direct!

FOODTRUCK MENU

  • Oma’s Teefje
  • Choco Teefje – met Banaan
  • Mango Teefje – met Munt-Citroenroom
  • Krenten Teefje – met gebakken Appel & Maple Syrup
  • Geitenkaas Teefje – met gebakken Peer en Kardemon
  • Italiaans Teefje – met Pesto en Parmezaanse kaas
  • Aziatisch Teefje – met Chili & Kokosroom

VOLG Go Celebrate