Project omschrijving

De Poffertjesman

De Poffertjesman is een smaakvolle foodtruck boordevol lekkernijen. Zo hebben de mensen achter deze foodtruck verschillende soorten poffertjes geproefd, op elke plek waar ze ze tegenkwamen. Vanuit al die kennis, hebben zij de lekkerste poffertjes weten te maken. Zo zijn ze naast het eten van de poffertjes, nog beter in het bakken ervan! Benieuwd geworden hoe jouw favoriete poffertjes smaken? De poffertjesman maakt ze graag voor je!

De poffertjesman die alles kan!

De PoffertjesDe poffertjesman is van alle markten thuis. Zo maakt hij naast de lekkerste poffertjes, ook smaakvolle Brusselse wafels. Alleen al bij het denken aan de heerlijke geur die deze foodtruck met zich meeneemt, loopt het water je in de mond. Alle zoete hapjes worden natuurlijk met grote liefde voor het vak gemaakt. Met lekkere toppings worden deze lekkernijen één groot feest. Poffertjesman is perfect voor elk soort evenement en brengt altijd wat extra’s. Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee!

De Poffertjesman op jouw event

De poffertjesmanDat de poffertjesman een alleskunner is, laat hij graag op jouw event zien. Of je nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest viert, deze foodtruck zorgt voor blije gezichten. Zo wordt je met een glimlach geholpen en krijg je de lekkerste poffertjes, uiteraard met poedersuiker, wat boter of Nutella erbij. Eerlijk is eerlijk, voor groot en klein zijn poffertjes een heerlijke lekkernij. Dat wordt smullen!

Bij Go Celebrate wordt je zo snel mogelijk na je aanvraag teruggebeld om jouw wensen door te nemen. Vanaf daar gaan wij voor je rennen. Zo zorgen we voor de best passende foodtruck voor jouw event. Ook als er haast bij is, dan rennen we nog wat harder!

Menu

  • Poffertjes met toppings
  • Belgische wafels met toppings

VOLG Go Celebrate