Project omschrijving

Empanada Fabriek

Stefan en Daan zijn dé gezichten achter de Empanada Fabriek. De lekkerste empanada’s brengen zij dan ook naar jouw event. Het is een halfrond pasteitje met hartige vulling, ooit geïntroduceerd door de Spaanse kolonisten. Tegenwoordig wordt het ook op iedere hoek in Latijns Amerika verkocht, maar het kan nu dus ook op jouw event!

Het ontstaan van de Empanada Fabriek

Empanada FabriekDe mannen zijn op hun rondreis door Zuid-Amerika verliefd geworden op deze heerlijke snack. Terug in Nederland hebben ze de Empanada Fabriek opgericht, met als doel het Nederlandse publiek te laten genieten van deze Zuid Amerikaanse delicatesse. Deze foodtruckers geloven in een goed en eerlijk product, lokaal geproduceerd met respect voor dier en omgeving. Zo kan je met een goed gevoel écht lekker eten. Met deze foodtruck verras je gegarandeerd al jouw gasten!

Empanada FabriekAltijd en overal wat lekkers

Met de Empanada Fabriek kan je voor iedere gast de volle smaakbeleving garanderen. Omdat ze verschillende recepten hanteren, kokosvet gebruiken in plaats van het gebruikelijke varkensvet en ook een heerlijke vegetarische variant hebben, kunnen echt al jouw gasten genieten van al dit fijne eten. Hoe dan ook is het altijd met liefde en passie bereid, en dat proef je gelijk!

Wat dacht je van een heerlijk vullende empanada met rundvlees en bruine bonen? Maar ook spinazie met geitenkaas, kip met mais of een unieke combinatie van champignons met kaas en rozijnen weet de Empanada Fabriek als geen ander te maken.

Empanada’s in jouw tent!

Empanada FabriekOmdat deze foodtrucker nu ook beschikt over trolly’s voorzien van een warmhoudvitrine, oven en koeling, is het mogelijk om de lekkerste empanada’s in jouw tent te serveren. Daarnaast is zowel een kleiner formaat (zoals op de foto) als een groter formaat mogelijk. Of je dus binnen of buiten deze heerlijke lekkernij wilt laten serveren, bij de Empanada Fabriek kan het! Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? We denken graag met je mee!

Menu

  • Beef & Kidney Beans: rundvlees, bruine bonen, ui, wortel, mais, knoflook en tomaat
  • Chicken & Corn: kip, mais, ui, prei, wortel, knoflook en tomaat
  • Spinage & Goat cheese: spinazie, geitenkaas, rode ui, knoflook, citroen en ei
  • Mushroom & Cheese: champignon, Emmental kaas, en sjalot