Project omschrijving

Dafeïne

Dafeïne is een heerlijke koffiefoodtruck. Met de lekkerste koffie komt deze foodtruck graag naar je toe. Koffie is bij Dafeïne meer dan alleen een heerlijke versnapering bij het ontbijt. Bij koffie gaat het naast de heerlijke smaak, ook om gevoel, sfeer en verbinding tussen de mensen. Wanneer je koffie drinkt, is dat een manier om mensen bij elkaar te brengen. Drink jij graag je kopje koffie met je collega’s, vrienden of familie? Deze foodtruck verrijkt deze ervaring graag voor je. Benieuwd geworden hoe jouw favoriete koffie smaakt? Dafeïne maakt ‘m voor je klaar.

DE MAN ACHTER DAFEÏNE

DafeïneHet liefst staat hij achter z’n espressomachine lekkere drankjes te maken in een zwierig tempo. Een vrolijke lach, een nieuwsgierig oogcontact en een praatje zijn dingen die hij er tussendoor gewoon even bij doet. Hij stroopt graag zijn mouwen op. Doordat hij al heel z’n leven werkzaam is in de hospitality services, is het zorgen voor en het inspelen op ieders persoonlijke behoefte een twee natuur geworden.

DAFEÏNE OP JOUW EVENT

Dafeïne van bovenaf

Dafeïne komt graag naar jouw event toe. Of je nu een bruiloft organiseert, een onvergetelijk bedrijfsfeest of een verjaardag in de achtertuin, een feestje met een foodtruck is altijd leuker! Go Celebrate begrijpt dat je daarbij een to-do list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we graag een handje. Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder. Met ruim 400 foodtrucks is er altijd een die perfect bij jouw event past.

Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event te bieden heeft? We denken graag met je mee!

Menu

Allerlei soorten smaakvolle koffie!

VOLG Go Celebrate