Project omschrijving

CulinaireLoods

Gepassioneerd chef-kok ontmoet jong, gemotiveerd kooktalent. Samen op ontdekkingsreis zetten ze zich in voor een nieuwe standaard. Weten wat je in je lijft stopt, maar dat het tegelijkertijd ook lekker is. Aandacht voor eten staat dus op de eerste plaats. Gewoon een sausje erbij bestaat niet. Hiervoor staan ze zich al drie dagen van tevoren in te spannen. Culinaire Loods voegt het woord bij de daad. Geen gedoe, enkel ambacht en pure smaken.

Boek deze cateraar

Kwaliteit uit de Italiaanse thuiskeuken

Harm en Hidde van CulinaireLoods

Met de gedaante van een grote bergruimte is CulinaireLoods op het oog vrij gewoon. Binnen wordt het echter al gauw bijzonder. Industrieel treft een modern en klassiek karakter. Niet alleen in het aanzicht, maar ook in de diverse gangen. Verder verzorgen ze verschillende workshops en smaakcombinaties die je versteld doen staan. Mits de fundering goed geslagen is, kan er niets meer misgaan. Zo liet Harm zich onder andere uit over de Italiaanse keuken; met in de kern een sterke basis en veel passie. Er worden geen liflafjes neergezet. Maar gerechten zoals je moeder die maakte.

 

Meer dan lunch bij CulinaireLoods

CulinaireLoods serveert geen liflafjes

Rijk belegde broodjes zijn hier niet gelogen. De volkoren of brioche varianten van Vlaamsch Broodhuys wegen met vulling wel 300 gram! Verder verzorgen de heren specials als zalm avocado, pulled pork en bruine bonen burgers.

Daarnaast zetten de mannen met missie zich in voor catering zonder toevoegingen. Deze Euro-Toques erecode biedt al 30 jaar garantie voor een menukaart vol verse, regionale en seizoensgebonden producten. Bovendien stimuleren ze hiermee de Lean & Green beweging die voor meer duurzaamheid strijdt.

Maar een spijker slaan maakt je nog geen timmerman. Deze chef-koks nemen hun vak uiterst serieus en zullen niet snel ergens voor terugdeinzen. Harm en Hidde laten hun inzet echter niet ten koste gaan van genieten. Ze komen graag bij je langs voor een volledig verzorgd privé diner op locatie. Waarbij je ze overigens ook mooi op de vingers kunt kijken.

MENU

Een greep uit de gerechten van CulinaireLoods.

VOOR:

  • Pompoenpuree met zoetzuur, gerookte mozzarella, olijfgebakje en druivenjus.
  • Zalmtartaar met venkelsalade, waterkers, en gepocheerd kwartelei.

HOOFD:

  • Hertenstoof met peperkoek, aardappelpuree, rode kool en knolselderij.
  • Zeeduivel curry met mosseltjes, bulgur, gewokte groenten en naan.

NA:

  • Bananenmousse met pindakaasschuim, chocoladesorbet en suikerpinda’s.
  • Gebakken hazelnootmousse met witte chocola, kaneelijs en handpeergel.

VOLG Go Celebrate