Project omschrijving

Barefoot Coffee

Heb jij ook het hele jaar de zomer in je bol? Misschien dat de Barefoot Coffee foodtruck dan wel de perfecte match is voor jouw evenement. Deze zomerse coffee truck uit Uden (omgeving Den Bosch) reist de wereld rond met lekkere bakjes koffie, thee en lemonade met een lekker stukje zelfgemaakte gebak. Een soort portable strandhut die naar elke gewenste locatie kan komen!

Barefoot Coffee: de vrijheid van de globetrotter

Je kent het gevoel wel: lekker zonnetje, schoentjes uit… Je voelt het warme zand tussen je tenen terwijl je een wandeling maakt over de parelwitte stranden van Zuid-Europa of misschien zelfs wel Azië of Zuid Amerika. Foodtruckers Isaac en Heidi zijn hier gek op: de wereld afreizen en genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft. Al jaren lang reizen zij met busjes en mini campers door de wereld.

Barefoot Coffee

Het stel heeft de reislust nooit kunnen loslaten. Dit heeft hen doen besluiten om deze passie ook terug te laten komen in hun dagelijks werk. Het zijn nu wat meer regionale reizen, maar wel met hetzelfde “barefoot gevoel” als in de verre oorden. Haal je een lekker bakje koffie bij Barefoot Coffee, dan krijg je die vrije reisbelevenis erbij cadeau. Leuke contactmomentjes, bijzondere drankjes en een groene foodtruck met plantjes, bloemetjes en een relaxte uitstraling.

Haal de rust en genot van vrijheid-blijheid naar jouw evenement!

Haal de zomer, het strand en het vrijheid-blijheid gevoel naar jouw evenement met Barefoot Coffee. Een fantastische truck voor een (festival) bruiloft, vrolijk personeelsfeest of verjaardag! De koffie, het gebak en de drankjes zijn van topkwaliteit, net als de gastvriendelijke service.

Boek deze foodtruck

Menu

Op aanvraag is meer mogelijk!

  • Espresso + Milk Coffee
  • Verse munt thee
  • Hot chocolate
  • Homemade lemonade
  • Ice Coffee
  • Cake

VOLG Go Celebrate