Project omschrijving

Bar American

De foodtruckers van Bar American zijn echte vakmensen. Onder de naam Bar American werken zij met drie foodtrucks: een ijskar, snackwagen en een mobiele (Airstream) bar. Kortom, een mobiele cateraar die voor elke klus wel een oplossing weet. Geef jij binnenkort een leuk evenement in Western Style? Of zoek je gewoon een originele cateraar voor op een evenement. Kijk hier dan even verder!

BAR AMERICAN: UIT VOORLIEFDE VOOR HET UITBUNDIGE AMERIKA

Deze foodtruckers uit Oss (omgeving Den Bosch) begonnen met hun eerste mobiele keuken in 2014. Vanuit de liefde voor horeca en oude Amerikaanse voertuigen zetten zij het concept Bar American op. Of het nu gaat om burgers, snacks, friet, drankjes, fingerfood of ijsjes, bij Bar American kun je overal voor terecht. Het enige waar jij even over na moet denken, is vanuit welke wagen je alles wilt laten serveren.

Bar AmericaMOBIELE AIRSTREAM BAR

Wellicht komt zo’n Airstream caravan je wel bekend voor uit het televisieprogramma “All you Need is Love”. In deze wagen alleen geen verliefde koppeltjes (althans, zover wij het weten), maar bier, fris, wijn en burgers. Perfect voor bedrijfsfeestjes, verjaardagen of wellicht voor op een originele bruiloft!

 

Bar AmericanOF WAT DACHT JE VAN DEZE SCHATTIGE (IJS) PIAGGIO?

Deze Piaggo is anders ook heel erg leuk! Voor als het warm is, wanneer jij je vrienden, collega’s of familie wilt verassen met een koude lekkernij. De Piaggo is niet zo groot, dus past overal door! Als de ingang groot genoeg is kan hij zelfs naar binnen.

Bar AmericanPOTATO WEDGES UIT DE PICK-UP TRUCK

Mocht je trek hebben in iets te snacken, is deze pick-up truck ook een leuke optie. Vanuit deze omgebouwde Chevrolet worden de lekkerste potato wedges en potato twisters geserveerd!

 

Boek deze foodtruck

Menu

Bar American is van alle markten thuis. Je kunt er onder andere terecht voor:

  • Burgers: Black Angus burgers in de smaken: Classic, Hawaï en Bacon. Het gebruik van biologische producten is mogelijk.
  • IJsjes
  • Potato wedges en potato twisters

VOLG Go Celebrate