Trucks met veel soeps

Een heerlijke gazpacho soep uit een grote mobiele pan? Of loop je warm van een vegetarisch soepje? Goed nieuws! Hieronder hebben we alvast een paar soep foodtrucks voor je op een rijtje gezet! Maar er is meer te ontdekken dan alleen soep in deze trucks. Veel van deze food trucks verkopen naast soep ook nog andere gerechten zoals bijgaand brood in alle soorten en maten die je maar kan bedenken. Lees meer of boek direct een soep foodtruck!

Boek Deze Food Truck

Uit de Pan

Uit de Pan! bestaat uit 2 Leidse dames die hun eten aanbieden vanuit een grote mobiele pan, een echte soep food truck. Zo eerlijk mogelijk en altijd heerlijk. Zij werken uitsluitend met vlees van vrolijke koeien, varkens en kippetjes. Veel van de gerechten zijn vegetarisch met vlees on the side. Ze zijn erg flexibel in het aanbod, verkopen bijvoorbeeld wel altijd een soep maar niet steeds dezelfde. Ook houden ze niet van weggooien, gaan ze in het aanbod zoveel mogelijk met het seizoen mee, zijn ze van veel culinaire windrichtingen thuis en flexibel in het aanbod. Zo kunnen ze goed inspringen op de vraag van een klant. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Uit de Pan
Boek Deze Food Truck

Soeprème Classic

Tosti foodtruck en soep foodtruck

Traditionele Vlaamse klassiekers met een eigen twist: dat zijn de producten van Soeprème Classic. En ondanks wat de naam doet vermoeden, verkoopt deze truck veel meer dan alleen de heerlijkste soepen. Ook quiches, stoofvlees en zelfs American patatoes staan op het menu. ? In de zomermaanden serveert de truck heerlijke zelfgemaakte pasta’s, lasagne en salades, dus deze truck kan jou het gehele jaar blij maken met zijn heerlijke producten. Het is tijd voor een moment soeprème, want iedereen moet de tijd nemen om zichzelf te verwennen. Soeprème Classic maakt jouw wensen waar.

Boek Deze Food Truck