Foodtruck Eindhoven

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Eindhoven en omgeving.

Een selectie van De leukste, lekkerste foodtrucks uit eindhoven!

Ben je op zoek naar een leuke foodtruck in Eindhoven? Wat dacht je dan van een van onze culinaire bolides? Bij Go Celebrate hebben we een mooie selectie gemaakt van de leukste, lekkerste en meest unieke foodtrucks uit Eindhoven. Ze zien er leuk uit en maken de lekkerste maaltijden en hapjes. Net even iets anders dan normaal, maar minstens zo lekker. Misschien nog wel veel lekkerder! Of je nu behoefte hebt aan een traditioneel Hollandse maaltijd of culinaire hoogstandjes, wij hebben voor ieder wat wils. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste rollende keuken.

foodtruck met klanten
broodje worst

Foodtrucks passen perfect bij Eindhovenaren die wel in zijn voor een feestje!

Eindhovenaren zijn wel in voor een feestje. Dat mag ook wel met de langste kroegenstraat van Nederland. In de hippe, creatieve en slimste stad van Nederland past zo’n foodtruck helemaal in het plaatje! Onderstaand bieden wij een overzicht van onze foodtrucks in en rondom Eindhoven. Ons aanbod groeit nog steeds. Zo zorgen we ervoor dat we voor elk feestje wel een leuke truck kunnen vinden. Zit hier niet tussen waar je naar op zoek bent? Neem vooral contact met ons opMet ruim 300 foodtrucks in ons assortiment kunnen we je vast verder helpen!

Foodtruck festivals in Eindhoven immens populair

De binnenstad van Eindhoven zit vol lekkere eetcafé’s, lunchrooms en restaurants. Daarnaast trekt het jaarlijks terugkerende evenement Eindhoven Culinair enkele tienduizenden bezoekers. Eindhovenaren weten wel wat lekker eten is. De foodtrucks in Noord-Brabant en in het bijzonder Eindhoven wonnen dan ook snel aan populariteit. Festivals als Foodstock, TREK Eindhoven, Slow! Park Eindhoven, Lepeltje, Lepeltje doen het ieder jaar weer erg goed. De ontwikkelde smaak van de gemiddelde Eindhovenaar vertaalt zich dan ook in ons foodtruck aanbod. Onze foodtruck chefs zijn vakidioten. Gek op wat ze maken. Continu op zoek naar nóg betere smaaksensaties. Onze foodtruck chefs weten je steeds weer te verbazen. Of het nu gaat om een pannenkoek, wrap, loempia of Brabants worstenbroodje.

foodtrucker met poffertjes

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

roll or bowl gerecht

Foodtrucks worden een begrip in de stad

Neem Roll or Bowl. Deze gezonde foodtruck is in Eindhoven inmiddels een bekend begrip geworden in de stad. Wekelijks staan de chefs van Roll or Bowl te koken voor de High Tech Campus in Eindhoven.

Hun wraps en bowls gevuld met verse ingrediënten vinden hier gretig aftrek onder medewerkers van onder andere Philips en ASML. Niet alleen in Eindhoven zijn ze er gek op.  Met 18% van de stemmen won Roll or Bowl de 24Kitchen publieksprijs voor beste foodtruck van 2017. 

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering in Eindhoven voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtruck festival gasten

Enkele van onze klanten in eindhoven, noord-brabant en omgeving

BDO Accountants
heijmans logo
brabantia logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.