Ben je op zoek naar een leuke foodtruck in Eindhoven? Wat dacht je dan van een van onze culinaire bolides? Bij Go Celebrate hebben we een mooie selectie gemaakt van de leukste, lekkerste en meest unieke foodtrucks uit Eindhoven. Ze zien er leuk uit en maken de lekkerste maaltijden en hapjes. Net even iets anders dan normaal, maar minstens zo lekker. Misschien nog wel veel lekkerder! Of je nu behoefte hebt aan een traditioneel Hollandse maaltijd of culinaire hoogstandjes, wij hebben voor ieder wat wils. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste rollende keuken.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
Load More Posts

Zoek je een foodtruck in Eindhoven? Dit zijn onze onze culinaire pareltjes

Eindhovenaren wel in zijn voor een feestje. Dat mag ook wel met de langste kroegenstraat van Nederland. In de hippe, creatieve en slimste stad van Nederland past zo’n foodtruck helemaal in het plaatje! Onderstaand bieden wij een overzicht van onze foodtrucks in en rondom Eindhoven. Ons aanbod groeit nog steeds. Zo zorgen we ervoor dat we voor elk feestje wel een leuke truck kunnen vinden. Zit hier niet tussen waar je naar op zoek bent? Neem vooral contact met ons opMet ruim 300 foodtrucks in ons assortiment kunnen we je vast verder helpen!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Écht lekker eten in Eindhoven.

De binnenstad van Eindhoven zit vol lekkere eetcafé’s, lunchrooms en restaurants. Daarnaast trekt het jaarlijks terugkerende evenement Eindhoven Culinair enkele tienduizenden bezoekers. Eindhovenaren weten wel wat lekker eten is. De foodtruck in Eindhoven won dan ook snel in populariteit. Festivals als Foodstock, TREK Eindhoven, Slow! Park Eindhoven, Lepeltje, Lepeltje doen het ieder jaar weer erg goed.

De ontwikkelde smaak van de gemiddelde Eindhovenaar vertaalt zich dan ook in ons foodtruck aanbod. Onze foodtruck chefs zijn vakidioten. Gek op wat ze maken. Continu op zoek naar nóg betere smaaksensaties. Onze foodtruck chefs weten je steeds weer te verbazen. Of het nu gaat om een pannenkoek, wrap, loempia of Brabants worstenbroodje.

Gezonde en smaakvolle maaltijden van Roll or Bowl.

Foodtruck Eindhoven

Neem Roll or Bowl. Deze gezonde foodtruck is in Eindhoven inmiddels een bekend begrip geworden in de stad. Wekelijks staan de chefs van Roll or Bowl te koken voor de High Tech Campus in Eindhoven. Hun wraps en bowls gevuld met verse ingrediënten vinden hier gretig aftrek onder medewerkers van onder andere Philips en ASML. Niet alleen in Eindhoven zijn ze er gek op.  Met 18% van de stemmen won Roll or Bowl de 24Kitchen publieksprijs voor beste foodtruck van 2017. 

Lekker eten. Hoe en waar jij het wilt.

Met een foodtruck haal je al deze lekkernijen naar je voortuin, bedrijfsterrein, evenementenlocatie of sportvereniging. Onze mobiele keukens zijn zeer flexibele variant op traditionele catering in Eindhoven. Bij Go Celebrate kunnen we de meest bijzondere wagens precies op de plek parkeren waar jij ze wilt hebben.

Haal een echte eye catcher in huis, met de pannenkoeken foodtruck Rolled

De pannenkoeken chefs van Rolled weten hun publiek elke keer weer te verbazen met hun cilindervormige foodtruck. Alles wat wordt uitgeserveerd vanuit de truck is opgerold. Dus ook de servetjes. De keus voor een opgerolde pannenkoek is heel bewust. “Met een opgerolde pannenkoek kun je gewoon heel veel meer”, aldus de chefkok uit Valkenswaard. De lekkerste verse groenten, stukjes fruit en andere zoetigheden worden opgerold in de pannenkoek gemaakt van vers bereid beslag.

Rolled Foodtruck

Waarom kiezen voor Go Celebrate?

Wij zijn gek op lekker eten. Of het nu gaat om een pannenkoek, bitterbal of oester met champagne. Dagelijks zoeken wij stad en land af om chefs te vinden die net als wij, hun passie voor lekker eten op een juiste manier delen met hun publiek. Ons team van event experts helpt je graag met het organiseren van jouw feestje. Vraag vooral vrijblijvend een offerte bij ons aan. Op normale werkdagen nemen wij binnen 2 uur contact met je op.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan