Catering Eindhoven

Kies uit het grootste aanbod cateraars in Eindhoven en omgeving.

Cateraars met heerlijk eten uit de lichtstad

Wil jij graag een toffe cateraar in of uit Eindhoven? Dat regelt Go Celebrate voor je! Wij hebben een flink aantal goede cateraars in ons ‘catering Eindhoven’ -bestand. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij vinden de geschikte Eindhovense cateraar voor jouw evenement! Cateraars met kwalitatief en lekker eten vanuit de lichtstad. Of je nu voor 300 mensen een evenement organiseert of voor je beste vrienden op je verjaardagsfeestje. Je kunt denken aan speciale locaties, voortreffelijk eten en een vlekkeloze organisatie: Onze Eindhovense chefs kunnen je veel verschillende heerlijke gerechten aanbieden!

catering plank
zakelijke catering

Catering in Eindhoven; van intiem tot groot bedrijfsfeest

Van Woensel tot Gestel, en van Meerhoven tot Stratum, wij verzorgen de beste cateraars uit Eindhoven op jouw evenement. Dus of je nu een klein intiem feestje organiseert en het speciaal wil maken met een bijzondere cateraar, of een groot bedrijfsfeest voor 300 man waar goed eten ge-catered dient te worden: vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan! Als je een offerte aanvraagt op een werkdag, bellen wij jou dezelfde dag nog terug. In dat geval nemen we even al je wensen door zodat jij de perfecte cateraar voor jouw evenement vindt. Wil jij graag een uniek menu samenstellen met een professionele chef?

We hebben allerlei chefs die gespecialiseerd zijn in een specifieke keuken. Van Asian-fusion tot volledige Italiaanse buffetten à la di mama.

Perfecte Foodmatches

Onze food-matchmakers hebben persoonlijk contact met de foodtrucks uit Eindhoven en chef-koks, dus ook de volledige organisatie kan van je worden overgenomen. Fijn om zoiets gewoon uit te besteden toch? Wij denken met je mee over de stroompunten, de hoeveelheid eten die je nodig hebt en de capaciteit om het eten uit te serveren. Van Marokkaans tot Indisch tot tosti’s en wraps, alles is mogelijk.

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante cateraars uit Eindhoven voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de cateraars op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedrs wens is een oplossing.  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Meerdere evenementen op de agenda? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

eten en drinken

Enkele van onze klanten in Eindhoven, Noord-Brabant en omgeving

multi value logo
tramper technology logo
remarkt logo
Sodexo logo
pitchdrive-bedrijfslogo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Al onze cateraars zijn zorgvuldig, met oog op kwaliteit, geselecteerd. Dat betekent dat ze werken met verse ingrediënten en daarnaast beschikken al onze cateraars over de juiste papieren op het gebied van hygiëne & veiligheid.

Er kan zeker rekening worden gehouden met dieetwensen, mits op tijd doorgegeven. Wij spelen graag in op uw dieetwensen en kunnen u een passend voorstel doen zodat iedereen kan genieten van de gerechten van onze cateraars.

Al onze buffetten worden uitgeleverd inclusief borden, bestek, servetten en alle benodigde materialen. U dient alleen te zorgen voor een lege tafel waarop we het buffet kunnen presenteren.