Project omschrijving

Roll or Bowl

Alles vers. Wil jij jouw gasten een originele en gezonde belevenis voorschotelen? Overweeg dan de foodtruck Roll or Bowl! De Eindhovenaren hebben een uniek concept ontwikkeld en reizen hiermee stad en land door. Een perfecte keus voor degene die net een beetje hogere verwachtingen heeft van een maaltijd.

Roll or Bowl: de beste foodtruck van 2017

Roll or Bowl won de 24Kitchen publieksprijs voor beste foodtruck van 2017. En dat is niet voor niets. Deze foodtruck biedt écht iets anders dan anderen. Het concept is geboren vanuit de zoektocht naar een gezond alternatief voor patat, shoarma of pizza. Het moet snel zijn, maar ook verantwoord en vooral lekker!

Lekker is het zeker en ook nog eens gezond! De chefs staan recht voor je neus de  lekkerste ingredienten te verwerken. Hiermee maken ze de lekkerste gerechten aan de hand van jouw eigen culinaire inbreng.

Een combinatie van alles wat lekker is

Je kunt namelijk kiezen. Of je krijgt alles in een bowl geserveerd, of in een burrito. In beide gevallen mag je je druk gaan maken over het uitgebreide aanbod van verse toppings. En dat is leuk. Want veel van de toppings kende je misschien nog niet. Versheid wordt gegarandeerd. Ook verzekeren de chefs dat je na het proeven nooit meer iets anders wilt.

Ze zullen je overtuigen met hun mix van Chinese, Mexicaanse, Koreaanse, Japanse en Vietnamese ingrediënten. De chefs hebben alle dingen bij elkaar gezocht die ze zelf het lekkerst vinden. En dat slaat aan, ze zijn zeker niet de enige die hier heel veel van kunnen genieten.

Beroemd in eigen stad

In Eindhoven zijn ze er gek op. Een paar dagen per week serveert Roll or Bowl verse maaltijden op Eindhoven’s High Tech Campus. Medewerkers van onder andere ASML en Philips zijn niet weg te slaan bij de grote zwarte bus.

Ook op festivals (o.a. Lowlands), bedrijfsevenementen en bruiloften maken ze de blits met hun gezonde en smaakvolle wereldgerechten. Ze zijn hier in te herkennen aan de lange rij van smachtende gasten in een gezellig eettuintje dat voor ieder event weer wordt opgetuigd. “Ik ben misschien dronken, maar wilde toch even komen zeggen dat dit het lekkerste is wat ik hier ooit heb gegeten”, horen de chefs van meerdere Lowlandsgangers.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Wanneer kies je voor Roll or Bowl

Roll or Bowl is vooral goed in te zetten op de wat grotere partijen. De truck is ideaal voor degene die op zoek is naar -een verantwoord en lekker alternatief vóór …- of -aanvulling óp…- de standaard foodtruck gerechten.

Menu

  • Latin Roll or Bowl met tender chicken, malse steak of biologische tempeh.
  • Asian Roll or Bowl met tender chicken, malse steak of biologische tempeh.
  • Rijk gevulde, internationale salades.
  • Quesadillas, een hartige mexicaanse snack uit het vuistje.
  • Nachos en taco’s met rijke toppings en verse guacamole.
  • Tom Kha Kai soep (Thaise kippensoep) met lente-uitjes, zoet gebakken kip en knapperige paksoi.
  • Keuze uit verschillende nagerechten afgestemd op de rest van het menu.

Boek deze foodtruck