Smokey Goodness2020-03-24T17:58:24+02:00

Project Description

Boek Deze cateraar

Smokey Goodness BBQ Catering

Barbecueën met Smokey Goodness is een ware beleving. De in het oog springende smokers en BBQs zetten de toon. Maar de authentieke bereiding van eerlijke gerechten maakt het plaatje pas echt compleet. Smokey Goodness is bovendien fan van de ‘rough kitchen’. Oftewel stoere mannen en vrouwen bij open vuur met grote stukken vlees, vis, verse groenten en een hoop spektakel. Bij Smokey Goodness zit BBQ dus in hun bloed.

Boek Deze cateraar

Cateraar Over

De BBQ catering menu’s van Smokey Goodness zijn onder andere samengesteld met verse en huisgemaakte gerechten. Bovendien is barbecueën bijzonder veelzijdig. Daarom presenteren ze gerechten uit alle hoeken van de wereld. Voor gasten met specifieke wensen maken ze met plezier een passend alternatief. Denk bijvoorbeeld aan vegetarisch, halal en glutenvrij.

Menu’s

  • Amerikaanse klassiekers
  • Mediterraans feest
  • Smokey’s signature
  • Van neus tot staart
  • Plant-based BBQ
Boek Deze cateraar

Ultieme BBQ Beleving Bij Smokey Goodness

Smokey Goodness

Het in 2010 opgerichte innovatieve concept is trotse winnaar van de Columbus Trophy. Een Europese erkenning voor onderscheidende horecaondernemingen met lef. Bovendien mag het zichzelf sinds 2014 World Champion Whole Hog Barbecue noemen. Samen met het team vakkundige culinaire pyromanen verzorgen ze smaakmakende BBQ catering voor zowel kleine als grote evenementen. Op locatie bieden ze daarnaast ook workshops aan om hun enthousiasme voor barbecueën te delen.

De enorme smokers en BBQs zijn natuurlijk de hoofdattractie op je evenement. Maar naast imposante vuurgestookte installaties verzorgen ze ook oogstrelende aankleding die hun werkwijze onderstreept. Uniek samengestelde buffetten, uitbundige presentaties en vakkundig, vriendelijk personeel zorgen voor een bijzondere totaalbeleving.

Langzaam Gegaard Op Een Houtvuur

Smokey Goodness is 100% houtgestookt en barbecuet volgens de Amerikaanse Southern States methode. De BBQ specialiteiten worden langzaam gegrild of warm gerookt. Soms tot wel zestien uur in totaal. Maar geen zorgen! Daar hoef je gelukkig niet op te wachten. Zowel vlees en vis als verse groenten krijgen een onvervalste rokerige BBQ smaak. De echte Smokey signature dus.

Smokey Goodness

Alleen Maar Topproducten

Voor hun gerechten selecteren ze leveranciers die met aandacht voor dier en milieu werken. Zo is het varkensvlees afkomstig van de Heyde Hoeve. Hier hebben ze onder andere persoonlijk contact met boer Tiny. Voor gevogelte kiezen ze de Gildehoen. Een scharrelkip ten top die onder andere opgroeit zonder antibiotica. Verder werken ze voor rundvlees samen met de Heijdra dubbel-doelkoeien. De lekkerste runderen van betrouwbare herkomst, aldus Smokey Goodness.

Boek Deze cateraar