Zoek je foodtrucks uit Tilburg? Dan ben je hier zeker op de juiste pagina beland. Speciaal voor jou hebben wij hier namelijk alle Tilburgse foodtrucks in ons bestand op een rijtje gezet, zodat jij niet overal op internet op zoek hoeft te gaan, maar gewoon rustig op één pagina jouw perfecte keuze kan maken. Veel handiger, toch? Vind hier wat je zoekt en proef alle Tilburgse lekkernijen. Smakelijk eten!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Foodtruck Tilburg: mobiele keukens met de focus op lokale producten!

Hoewel we ons aantal foodtrucks in Tilburg nog moeten laten groeien en dit zeker ook gestaag gebeurt, zijn onze wagens wel erg divers van aard. Zo kan Pura Vida  lekkere frietjes van (h)eerlijke Brabantse aardappels serveren, maar ook kaasburgers, kaasplankjes, kaasfondue, kaassalades en kaaskroketten. Daarnaast maken ze tosti’s met onder andere jalapenos, pittig rundergehakt en tomatensaus, en groentefrietjes van pompoen, zoete aardappel, knolselderij, koolrabi, wortel en pastinaak. Daarnaast werkt Pura Vida vrijwel alleen met lokale producten en wordt echt alles ter plekke bereid, zodat alles supervers is en je ook nog eens goed weet waar alle ingrediënten vandaan komen. Wat wil je nog meer? Met slechts één foodtruck heb je zo dus al alles wat menig foodiehart begeert: vers, puur, lekker en divers. Tilburgse diversiteit, dat is waar wij van houden. Smullen maar!

Diverse broodjes en drankjes bij Holy Dogs

Naast Pura Vida is ook Holy Dogs een foodtruck met diverse producten. Naast een broodje met alleen worst, mosterd en uitjes serveren ze namelijk ook luxere hotdogs met wijnzuurkool, gebakken spekjes, augurk en mosterd. Of wat dacht je van een broodje met chili con carne, geraspte kaas en chilisaus? Bovendien serveren ze ook lekkere glaasjes champagne en kunnen ze hun prachtige, zilveren caravan indien gewenst ook omwisselen voor een klassiek Amerikaanse hotdog venter. Diverse producten en uitstraling ineen. Zo kun je deze foodtruck uit Tilburg helemaal stylen naar de wensen van jouw event!

Met verschillende verse ingrediënten zorgt Holy Dogs er bovendien voor dat hun hotdogs iedere dag weer in topconditie zijn. Daarnaast zijn al hun ingrediënten biologisch van aard, van broodje en worst tot topping. Zo zijn deze hotdogs dus niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Want zoals Holy Dogs zelf zegt: ‘lekker hoeft niet per se onverantwoord of ongezond te zijn.’ Een waarheid als een koe,of – in dit geval – hotdog. Verantwoord en goddelijk lekker!

Interesse in een foodtruck uit Tilburg?

Heb je na het zien van onze trucks interesse gekregen in een Tilburgse wagen? Leuk! Op de pagina van je foodtruck naar keuze kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Al onze Tilburgse trucks zijn geschikt voor formele en informele evenementen, en kunnen zowel buiten als binnen worden ingezet. Bovendien kunnen ze indien gewenst ook naar een andere plek in Nederland reizen. Zo kun je toch een stukje Tilburgse gezelligheid naar je toehalen. Zoals ze in Tilburg zeggen: agge moar leut het, toch? (Als het maar gezellig is, toch?). En zo is ‘t zeker!

Foodtruck Festival Tilburg

Zijn er ook nog foodtruckfestivals in Tilburg? Jazeker! Zo is er het foodtruckfestival: Smaak Karavaan en ook bij Festival Mundial en foodtruck festival Tilburg Kookt zie je meerdere foodtrucks terugkomen. In het filmpje hieronder vind je een kleine terugblik op de Smaak Karavaan editie van 2016.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan