Foodtruck Amsterdam

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Amsterdam en omgeving.

alle soorten foodtrucks zijn beschikbaar in Amsterdam

Op zoek naar een foodtruck uit Amsterdam? Op deze pagina hebben we ze allemaal voor je op een rijtje gezet. We kunnen je verzekeren: hier zitten een aantal beauties tussen! In de zomer verspreiden de trucks zich over het Vondelpark, Science Park of Beatrixpark. In juli komen ze allemaal samen in het Amstelpark tijdens TREK Amsterdam (zet ‘m vooral op je lijstje!). Maar… Je kunt de foodtruck ook gewoon bij jezelf in de achtertuin, op een bedrijfsterrein of festival locatie parkeren. We helpen je graag bij het vinden van de juiste keuken!

the dutch weed burgers

Foodtruck huren in Amsterdam

Van oudsher is Amsterdam altijd al een voorloper geweest op het gebied van toerisme, kunst, cultuur en uitgaan. De hippe foodtrucks vonden hier dan ook al snel een eigen plekje. Het vooruitstrevende en experimentele karakter van de stad vertaald zich ook in het aanbod van de foodtrucks. Zowel in uiterlijk als menu, bieden zij iets bijzonders. Een foodtruck huren in Amsterdam gaat snel en eenvoudig. Sier de straten van Amsterdam!

onze leveranciers

Onderstaand zie je ons overzicht van onze foodtrucks uit Amsterdam. Misschien heb je ze al eens gespot in de stad. Of misschien heb je al eens van hun maaltijden mogen genieten met een ander soort catering in Amsterdam. Wij hebben hun lekkernijen in ieder geval al eens voor je voorgeproefd. Je kunt dus zelf een foodtruck uitzoeken, maar wij helpen je ook graag om een foodtruck uit te zoeken die past bij jouw gelegenheid. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie!

foodtrucker in een foodtruck

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

frites

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Footruck aanbod in Amsterdam blijft groeien & groeien!

Ons aanbod van foodtrucks uit Amsterdam blijft maar groeien. Of het nu gaat om burgers, frietwagens, BBQ’s, wereldkeukens of bijzondere maaltijden als die van The Dutch Weed Burger en Bugzz, keuze zat! We helpen je graag bij het maken van een keuze en het organiseren van de truck op locatie. Ons ervaren team van event professionals staat voor je klaar! Vraag vooral gewoon even een offerte bij ons aan. Op normale werkdagen komen wij binnen twee uur met een voorstel op maat.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

feestvierders op een festival

Enkele van onze klanten in Amsterdam, Noord-Holland en omgeving

dpa professionals logo
amsterdam-umc-logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.