Op zoek naar een foodtruck uit Amsterdam? Op deze pagina hebben we ze allemaal voor je op een rijtje gezet. We kunnen je verzekeren: hier zitten een aantal beauties tussen! In de zomer verspreiden de trucks zich over het Vondelpark, Science Park of Beatrixpark. In juli komen ze allemaal samen in het Amstelpark tijdens TREK Amsterdam (zet ‘m vooral op je lijstje!). Maar… Je kunt de foodtruck ook gewoon bij jezelf in de achtertuin, op een bedrijfsterrein of festival locatie parkeren. We helpen je graag bij het vinden van de juiste keuken!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Overzicht van onze foodtrucks uit Amsterdam

Onderstaand zie je ons overzicht van onze foodtrucks uit Amsterdam. Misschien heb je ze al eens gespot in de stad. Of misschien heb je al eens van hun maaltijden mogen genieten. Wij hebben hun lekkernijen in ieder geval al eens voor je voorgeproefd. Je kunt dus zelf een foodtruck uitzoeken, maar wij helpen je ook graag om een foodtruck uit te zoeken die past bij jouw gelegenheid. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Originele en hippe foodtrucks

Van oudsher is Amsterdam altijd al een voorloper geweest op het gebied van toerisme, kunst, cultuur en uitgaan. De hippe foodtrucks vonden hier dan ook al snel een eigen plekje. Het vooruitstrevende en experimentele karakter van de stad vertaald zich ook in het aanbod van de foodtrucks. Zowel in uiterlijk als menu, bieden zij iets bijzonders.

Al eens de insecten van Bugzz geproefd?

Een mooi voorbeeld hiervan is de insecuisine Bugzz. De twee chefkoks, Anne-Marie en Patrick waren de traditionele keuken nou wel eens beu. Op zoek naar nieuwe, maar vooral ook smakelijke gerechten, stuitten ze op insecten. Beide waren verbaasd over hoe lekker dit kan smaken. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel voedzaam, gezond en duurzaam! Dus wil je eens bitterballen met buffalowormen, burgers met meelwormen of gemarineerde sprinkhanen proberen? Overweeg deze foodtruck dan eens voor op jouw event!

Burgers gemaakt van zeewier door The Dutch Weed Burger

Voor de vegetariërs onder ons, biedt The Dutch Weed Burger een fantastisch alternatief voor de traditionele hamburger. Dit is een van ‘s werelds gezondste hamburgers! In plaats van koeien- kippen- of varkensvlees, is de burger gemaakt van sojasnippers en Royal Kombu (zeewier). Deze zeewier wordt duurzaam gekweekt in Nationaal Park Oosterschelde. Dus eet je liever vegetarisch, veganistisch, kosher of halal? Dan is deze burger in elk geval een prima optie!

Foodtruck Amsterdam

We willen het graag voor je organiseren

Ons aanbod van foodtrucks uit Amsterdam blijft maar groeien. Of het nu gaat om burgers, frietwagens, BBQ’s, wereldkeukens of bijzondere maaltijden als die van The Dutch Weed Burger en Bugzz, keuze zat! We helpen je graag bij het maken van een keuze en het organiseren van de truck op locatie. Ons ervaren team van event professionals staat voor je klaar! Vraag vooral gewoon even een offerte bij ons aan. Op normale werkdagen komen wij binnen twee uur met een voorstel op maat.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan