Catering Amsterdam

Kies uit het grootste aanbod cateraars in Amsterdam en omgeving.

Catering in Amsterdam & Omstreken

Op zoek naar een Mokums kaasplankje of uitgebreide Grachtenborrel? Na een broodje halfom wat koffie met een koggetje erbij? Stop maar met struinen! Hieronder hebben we namelijk al onze Amsterdamse cateraars uit Noord, Zuid, Oost, West voor je op een rijtje gezet. Zo zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je onder andere inspireren door de borrelhapjes van Sla-gerei. Maar vergeet vooral niet verder te kijken!

catering event
hapjes

Verschillende catering opties Op Locatie

Schijn bedriegt wat de naam betreft. Sla-gerei serveert namelijk veel meer dan salade.

  • Van charcuterie tot kaasplankje.
  • Borrelhapjes en bonte buffetten.

Bij mooi weer genieten vanuit een Big Green Egg barbecue met gegrilde groenten en gebakken garnalen. Warme wafels van brioche deeg met walnoten. Bovendien rijk belegd met pastrami, hummus en gepofte paprika! Daarnaast staan er hartige taarten en stevige soepen op tafel. Verder nog verfijnde fingerfoods en verse happen. Kom je er even niet meer uit? Bel gerust even om de mogelijkheden te bespreken!

Top cateraars uit Amsterdam

Voor de beste tapas cateraar van Amsterdam kun je een kijkje nemen in ons assortiment. Fingerfood catering is een vak apart. Alles letterlijk behapbaar houden en toch een bommetje vol smaak weten te bereiden. Je likt er je vingers bij af. Maar om vuile vingerafdrukken op je toetsenbord te vermijden kan je ze natuurlijk ook gewoon met bestek eten. Of laat die kleverige kadetten met kaas lekker liggen en ga voor die gerookte ossenworst met mosterd en Amsterdams zuur!

TasteFools foodtruck heeft echter ook andere oplossingen. Lekkere kommen vol Oosterse curry of oerhollandse stamppot bijvoorbeeld. Zo blijven je handen lekker schoon terwijl je gewoon rustig door geniet.

eten

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

event op locatie

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante cateraars voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de cateraar op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat wils. Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van de gerechten in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo worden onze chefs, foodtrucks uit Amsterdam & cateraars bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Meerdere evenementen? Boek ze in één keer. Wilt u meerdere keren groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Amsterdam, Noord-Holland en omgeving

ahrend logo
deloitte logo
amsterdam-umc-logo
heineken logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Al onze cateraars zijn zorgvuldig, met oog op kwaliteit, geselecteerd. Dat betekent dat ze werken met verse ingrediënten en daarnaast beschikken al onze cateraars over de juiste papieren op het gebied van hygiëne & veiligheid.

Er kan zeker rekening worden gehouden met dieetwensen, mits op tijd doorgegeven. Wij spelen graag in op uw dieetwensen en kunnen u een passend voorstel doen zodat iedereen kan genieten van de gerechten van onze cateraars.

Al onze buffetten worden uitgeleverd inclusief borden, bestek, servetten en alle benodigde materialen. U dient alleen te zorgen voor een lege tafel waarop we het buffet kunnen presenteren.