Foodtruck Terneuzen

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Terneuzen en omgeving.

alle soorten foodtrucks zijn beschikbaar in Terneuzen

Samen komen met vrienden en vriendinnen in Terneuzen terwijl de lentezon zijn werk doet. Zomaar een setting waar iedereen wel aan kan wennen. Foodtrucks in Terneuzen en omstreken voorzien je van wereldse gerechten die nooit teleurstellen. Fan van heerlijk gegrilde stukken vlees op de BBQ? Of toch liever een Poffertjes foodtruck die voor komt rijden? Onze foodtruckers parkeren hun foodtruck overal, dat is het probleem niet. Ze rijden stad en land af om Nederland te laten proeven van al het lekkers dat er op onze aardbol te vinden is! Spreek jij je voorkeuren uit, dan gaan wij voor je op zoek. Scheelt jou een hoop stress op weg naar je bruiloft of bedrijfsfeest, niet waar?

Foodtruck huren in Terneuzen

Misschien ben je al een aantal foodtrucks tegengekomen in Terneuzen tijdens het foodtruckfestival ‘Van Die Dingen Die Gebeuren’. Duizenden bezoekers genoten hier van alle kookkunsten van onze culinaire kunstenaars. Het zijn eet en drinkfeestje waar iedereen welkom is en waar jij misschien gedacht hebt “zo’n foodtruck zou ik wel eens willen huren voor ons evenement!”. Met ons groeiende foodtruck bestand van 500 foodtruckers moet daar toch wel wat leuks tussen zitten?

onze leveranciers

Onze klanten ervaren het als erg prettig als ze 1 aanspreekpunt hebben tijdens het organiseren en vinden van de juiste foodtruck voor hun evenement. Doordat we in de afgelopen jaren een prachtig netwerk hebben opgebouwd met foodtruckers, leveranciers en organisatoren van festivals, kunnen we feilloos blijven voorzien in de behoefte van jou als klant en dat wordt als erg prettig ervaren. 

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

foodtruck gasten

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante foodtrucks in de regio Zeeland voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor ieder wat wils. Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtruck broodjes

Enkele van onze klanten in Terneuzen, Zeeland en omgeving

zeeland seaports
eg group logo
uni pharma logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.