Foodtruck Zeeland

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Zeeland en omgeving.

Foodtrucks in Zeeland

“Hier aan de kust, de Zeeuwse kust! Daar waar Brouwersdam, Ouddorp duin en de complete provincie Zeeland garant staan voor de gezelligste foodtruck festivals, muziek evenementen en outdoor theatervoorstellingen. Een overvolle agenda dus voor onze foodtrucks uit Zeeland.

Met festivals als ‘Smaak aan Zee’, ‘Culikaravaan’ & ‘Cuisine Machine’ biedt de provincie genoeg mogelijkheden voor de liefhebbers van wereldse gerechten. Alleen daarom al is Zeeland als provincie een bezoekje waard. 

foodtruck foto buiten
foodtruck voedsel bakjes

Foodtruck huren in Zeeland

Wel eens gehoord van de ‘Blendbus’ of ‘Friet & Ballen’. De Blendbus is een foodtruck uit Middelburg die streetfood combineert met heerlijke cocktails en koffie of thee. Friet & Ballen laat qua naam weinig aan het toeval over en biedt ambachtelijke boerenfriet met ballen van vlees en huisgemaakte sauzen. Ook hebben ze een vegetarische variant met kaas. Zeeuwse ondernemers die maar wat graag jullie gasten komen verrassen met hun heerlijke producten. Een foodtruck huren is vrij eenvoudig en snel geregeld!

Food festivals in Zeeland

Wat hebben de inwoners van Zeeland en omliggende provincies veel om naar uit te kijken. Een festivalseizoen die vol zit met heerlijke muziekfestivals, maar ook de food festivals in Zeeland breiden zich steeds verder uit. Foodtrucks uit Terneuzen, Vlissingen, Rotterdam, Brabant, ‘you name it’, ze parkeren hun culinaire bolides op de stoep van deze festivals en laten bezoekers heerlijk proeven van hun culinaire pareltjes. Naast de eerder genoemde festivals op deze pagina kun je trouwens ook ‘Culitruck’ & ‘Van die Dingen die Gebeuren’ toevoegen aan het Zeeuwse lijstje! 

foodtruck setting

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

smokers foodtruck

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

biologische kaasfondue

Enkele van onze klanten in Zeeland en omgeving

luba logo
adecco logo
4evergeen logo
maintec mt logo
bkv-logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.