Foodtruck Den Bosch

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Den Bosch en omgeving.

Tientallen foodtrucks uit Den Bosch kleuren de straten!

Zoek je een foodtruck in Noord-Brabant, Den Bosch of omstreken? Dan ben je op de juiste plek beland! Hieronder hebben we ze namelijk allemaal even op een rijtje gezet.

Met een selectie uit tientallen trucks zit er vast wel iets voor je tussen.
Laat je inspireren door de diverse voorbeelden: van tosti truck tot koffiekar en van barbecue bar tot dessertkraam.

foodtruck bowl hapje

Gezond met een mediterraans tintje!

Dol op gezelligheid of in voor een feestje? Komen de Theetantes naar je toe, of heb je liever een paar Pittige Dames over de vloer? Of je nu heerlijk wil picknicken met een high tea, of gezonde gerechten met een Mediterraans tintje wil, met een foodtruck uit Den Bosch ben je goed voorbereid voor elke gelegenheid.

Ook de Melksnor laat je gasten genieten van diverse lekkernijen. Dik belegde kaastosti’s als hartig tussendoortje; Hollandse hotdogs als hoofdgerecht, met 95% van de ingrediënten van eigen bodem; en bijvoorbeeld een bakje frozen yoghurt toe.

Foodtrucks op een voetstuk in Oeteldonk!

Elk jaar komt er veel creativiteit naar de Knillispoort voor de Oeteldonkse Traaijout. Relatief onbekende Oeteldonkers worden gewaardeerd voor hun verdiensten binnen de gemeenschap en velen betreden het podium om het durske publiek te vermaken. Een carnavalsevenement wat je écht niet mag misssen. Hoewel niet al onze foodtrucks oorspronkelijk uit Oeteldonk afkomstig zijn, mag je ook deze niet zomaar aan je voorbij laten gaan.

In plaats van een podium zetten wij een aantal foodtrucks op een voetstuk. Zo gaat onze waardering uit naar de heerlijke schoorsteenvormige cakes van Happy Chimney. Bekend als Trdelník in Tsjechië en Baumstriezel in Duitsland. De Hongaarse Kürtőskalács zijn waarschijnlijk ontstaan door houtskooldeeg om de kachelpijp (Kürtös) te draaien en langzaam te laten bakken. Besprenkeld met kaneelsuiker of een andere laag garnering is het een bijzonder gerecht voor verschillende feesten.

foodtrucks op een rij

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

gerecht foodtruck

Enkele van onze klanten in Den Bosch, Noord Brabant en omgeving

artishock events
binq events
muzerije

Waarom Go Celebrate

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.
*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.