Foodtruck Rotterdam

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Rotterdam en omgeving.

"Niet lullen maar poetsen bij onze foodtrucks uit Rotterdam!"

“Wat gaan we nassen?” “Gaat zittuh!” Op deze pagina hebben we een foodtruck  selectie klaarstaan voor je met al onze foodtrucks uit Rotterdam. Met tientallen prachtige en diverse foodtrucks in deze stad zit er altijd wel iets ‘gers’ tussen. Kijk  goed rond en kies jouw perfecte foodtruck! Veel van deze rollende keukens uit Rotterdam waren ook al aanwezig bij het foodtruck festival TREK in Rotterdam waar dagenlang keihard werd gewerkt. Wil je zelf graag een foodtruck huren voor een event, maar twijfel je wat de beste match is? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij doen de rest. Wij hebben de meest gekke aanvragen al voorbij zien komen. Dus op de vraag of jij hier de juiste foodtruck gaat vinden? “Ech wel!”

Samenwerking met gemeente Rotterdam!

Van champagne tot koffie en van ijs tot tapas foodtruck, Rotterdam heeft ‘t allemaal. Daarom is de gemeente Rotterdam samen met Go Celebrate een foodtruck experiment gestart, waarbij op 12 verschillende locaties foodtrucks worden geplaatst. Hieronder hebben we een aantal foodtrucks uit Rotterdam kort voor je uitgelicht. Zo weet je precies wat voor Rotterdamse lekkernijen je allemaal bij ons kunt verwachten. Hou je vast, het wordt een smakelijke rit.

Klassieke foodtruck voor fancy feestjes en bedrijfsborrels!

Borrel foodtruck ‘De Champagnebus’ is zeker one of a kind in deze ‘Rotterdamse Foodtruck’ categorie. Deze toffe wagen serveert heerlijke glaasjes champagne en heeft door zijn diepzwarte kleur een prachtige, klassieke uitstraling. Naast champagne biedt deze mobiele keuken ook wijn, bier en fris. Bovendien kan De Champagne Bus heerlijke en chique gerechtjes leveren, waaronder verse oesters, petit fours en diverse borrelhapjes. Je borrel is zo helemaal compleet. Perfect voor een fancy feestje of bedrijfsborrel. Proost!

de Champagnebus

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

hotdogs foodtruck

Hotdog foodtruck Highstreet

Hotdogs komt met plezier jouw terrein opgereden. Vanuit hun leuke caravan serveren ze alle soorten hotdogs die je maar kunt bedenken. Dit zijn dan ook niet zomaar een paar worstjes op een broodje met wat saus.

Nee, denk bij deze hotdogs aan verse worst met chili, lente ui en kaas, of vlees met zuurkool, hete mosterd, krokante spek en gedroogde uitjes. Hotdogs zoals je ze nog nooit geproefd hebt. Zeker high quality!

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

Enkele van onze klanten in Rotterdam, Zuid holland en omgeving

aafje logo
abb bv
guardian 360 logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.