Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Warung Kripik

Lekker Indisch eten met een twist bij Warung Kripik. Dat is wat je krijgt bij deze mobiele Indische keuken. Lekkere Soto soup, Godo Godo en kroepoek vers gemaakt op locatie. De mobiele keuken draait op een bakbrommer! Met daarnaast een grill om de saté op te barbecueën. De foodtruck is super geschikt om op festivals te staan. Maar ook voor een groot bedrijfsfeest.

Boek Deze Food Truck

Menu

  • Saté
  • Gado Gado
  • Soto soep
  • Gado Gado met saté
  • Loempia vegetarisch
  • Loempia kip
  • Gebakken Banaan
  • Kroepoek
  • Spekkoek
Boek Deze Food Truck

Deze Indonesische mobiele keuken komt uit Schiedam. Kymia hield van koken en besloot haar passie om te zetten naar haar baan. Zo ontstond Warung Kripik! Ze zijn met hun lekkere gerechten veel actief op foodtruck festivals en foodtruck events in Rotterdam en omstreken. Zo hebben ze bijvoorbeeld al op Lepeltje Lepeltje gestaan! Daarnaast kan de foodtruck heel leuk centraal geplaatst worden op jouw evenement. Het is namelijk een open keuken, dus iedereen kan direct de keuken inkijken! Je ziet al het eten klaargemaakt worden. Warung Kripik gebruikt vooral verse ingrediënten. Met zoveel mogelijk homemade food uit de mobiele Indische keuken. Een warung is in Indonesië een traditionele kleine winkel waar allerlei lokale hapjes gekocht kunnen worden. Nu kun je dit ook eten op jouw feest, gewoon in Nederland!

Loempia Bij De Borrel

Foodtruck Alt Text 1

Hou je een borrel? Dan is Warung Kripik heel geschikt om een lekker hapje bij jouw borrel te serveren. Ze hebben namelijk maar liefst vijf soorten kroepoek, wat ze ter plekke kunnen klaarmaken. Ook kun je de crispy loempia’s met kip of groenten eten, hier zijn de kleintjes altijd dol op. En wij ook! Daarnaast hebben ze lekkere zoete spekkoek voor bij de koffie.

Indonesische Catering

Warung Kripik maakt de lekkerste Indische gerechten. Zo hebben ze hartige Soto soup. Dat is hét comfortfood van Indonesië. Ideaal om de hele dag door te eten. Daarnaast heeft deze mobiele Indische keuken lekkere Gado Gado. Een Indonesische salade met pindasaus en verse groenten. Wil jij iets vers van de grill uit deze Indonesische foodtruck? Neem dan wat lekkere saté erbij, een Indonesische classic. Of kies voor gebakken banaan. Voor de echte zoetekauw!

Foodtruck Alt Text 2
Boek Deze Food Truck