Project omschrijving

Vis foodtruck – Ambachtelijk Gerookte Paling

Geniet van een broodje gerookte paling bij foodtruck Ambachtelijk Gerookte Paling! Deze vis foodtruck rookt verse vis en vlees op locatie. Naast paling staan ook lekkere zalm, makreel, rookworst en buikspek op het menu. Allemaal ambachtelijk en van de beste kwaliteit! Alleen met de meest duurzame en waar mogelijk biologische producten.

Hobbyroker Gerard uit Papendrecht heeft een passie voor het roken van vis en vlees. Hij begon 10 jaar geleden deze oude ambacht uit te oefenen. Eerst deed hij dat vooral voor familie en vrienden. Tot hij het idee kreeg om andere mensen hier ook van te laten genieten! Toen is Gerard in zijn omgebouwde pipowagen de vis foodtruck begonnen. Wat deze vis foodtruck uniek maakt is de mooie beschildering, in maritiem thema.

vis foodtruck

PALING ROKEN OP LOCATIE

De vis en het vlees wordt op beukenhout gerookt. Geniet van deze lekkere geur en smaak. De vis wordt door Ambachtelijk Gerookte Paling zelf gefileerd. Het is dus hapklaar om op te eten. Bij de viskar leggen ze ook graag uit hoe het oude ambacht van het roken werkt. Leer hier hoe ze de vis pekelen en smaak geven. Je kunt zelfs Gerard in actie zien tijdens het roken!

 

Broodje gerookte paling foodtruckBROODJES VIS EN VLEES

Deze vis foodtruck is op meerdere festivals te vinden. Ze staan bijvoorbeeld op Smaak aan Zee. Ideaal voor vis liefhebbers. Geniet op een festival van gerookte paling op een biologisch desembroodje. Ambachtelijk Gerookte Paling werkt namelijk alleen met goede bakkers. Ook het vlees wordt door Gerard gerookt. Neem een lekker broodje Hollandse rookworst. Of kies voor de Smoke mix! Dit is een mix van paling, zalm, makreel en mosselen in een houten schuitje.

OUD-HOLLANDSE VISKAR

Bij de viskar komen een paar hele handige statafels. Deze zijn gezellig in maritiem thema gedecoreerd. Hier kunnen jouw gasten lekker hun broodje vis opeten. Ook hangen er grote Hollandse vlaggen en oude palingnetten rond de vis foodtruck. Dit geeft een echte oud-Hollandse sfeer! Ideaal voor een huwelijksjubileum of bedrijfsfeest. Om het af te maken zijn Gerard en Jeannette gekleed in kleding met Hollands thema!

Foodtruck Menu

  • Broodje gerookte paling
  • Broodje gerookte zalm
  • Broodje gerookte makreel
  • Broodje ambachtelijke rookworst
  • Broodje gerookt buikspek
  • Smoke mix, met paling, zalm, makreel en mosselen in een schuitje

VOLG Go Celebrate